Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 19 de setembre del 2007

Despedida Ernesto!!

Doncs sí! Ja podeu anar escalfant motors que aquest dissabte dia 22 tindrem el partit i sopar per despedir el nostre company i fundador dels Senglars Ernesto!!
 
El partit es jugarà contra els nostres companys del GEiEG, al senglar's rugby stadium (camp municipal d'esports de Torroella), i començarà a les 18:30.
Després del partit tothom que ho vulgui pot venir a sopar amb nosaltres al restaurant Mont pla de l'Estartit, on acabarem de rematar lo que quedi de l'Ernesto!
 
Malauradament no serà la única despedida de la nit, ja que un altre argentí, en aquest cas del GEiEG, també ens deixa per tornar al seu pais el mes vinent, o sigui que també aprofitarem per despedir en Rafa, que igual com l'Ernesto, és un pilar important en tots 2 equips!
 
Així doncs esperem omplir el camp per gaudir d'un bon partidet entre amics i per donar una bona despedida als nostres companys!
I us recordo que si algu vol venir a sopar està més que convidat, només hauria de fer-ho saber amb una mica de temps a poder ser! El preu del sopar serà de 22.50€ per persona. Si voleu venir, truqueu al 627745498 (Xavi) per poder saber la gent que serem!
 
No soc de la comissió de festes


Tu horóscopo diario, semanal y gratuito. Cartas, tarot y predicciones en MSN Horóscopo

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els senglars "B" de Girona aniran vestits amb un polo per nar tots iguals, no crec que ens pog hauriem d'anar amb el "traje de gala"!!!

Anònim ha dit...

força Ernesto i Rafael Matsubara,os deseo lo mejor un abrazo de vuestro amigo Iñaki