Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 3 d’octubre del 2007

Que gran que és Argentina!!!!

 
 

No d'extensió, que també ho és. Avui llegint el Nou, he vist que el dissabte juguen Boca contra River, que com tots sabeu és el gran derbi argentí en la lliga de futbol.

 

Doncs la Federació de Futbol d'Argentina ha decidit avançar el gran derbi uns 75' minuts, ja que a l'hora que estava previst el partit, coincidia amb el partit de quarts de final que jugarà el mateix dia la selecció Argentina de rugby.

 

Creieu que algun dia arribarà això aquí ? Que s'avançarà un Barça- Madrid perquè la selecció catalana de rugby juga un partit ? .....

 

De moment, aquest cap de setmana la selecció Catalana de rugby femení juga un torneig a Girona contra altres seleccions properes als Pirineus. Poder dissabte a la nit, en comptes del típic partit de futbol que fan per TV 3 retransmeten algun partit d'aquest torneig.

 

Ja es veura.

 

 

Enviat especial dels Senglars



Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Envieu una critica per mail a TV3, i si no ho aconseguiu publiqueu aquesta noticia a l'apartat de cartes del diari El Punt, fent les dos coses potser aconseguiu que un cop per setmana la televisió deixi el cony de futbol a part i dediqui uns minuts al rugby que realment val la pena i s'ha vist molt poc per la televisió.

Anònim ha dit...

Jo no sé si donaran per la televisió la selecció catalana femenina però el que segur sé és que aquest dissabte hi ha dos partidassos de rugby per la tele:
A les 3 : Anglaterra - Austràlia i a les 9: All blacks - França.

Jo no me´ls penso perdre.

Lluís.

Anònim ha dit...

ni jo ( si el remolc no punxa!)

Ranger

Anònim ha dit...

com voleu que donguin per la tv la selecció catalana , si ni es presenten als partits , com va passar aquest cap de setmana ultim que tenien que jugar contra l´hospitalet!!!!

Anònim ha dit...

a si? explica, explica!!??

firmat: El tomate

Anònim ha dit...

http://www.juegosdiarios.com/juegos/Man-mountains-07.html


ES DIVERTIT

Anònim ha dit...

http://www.juegosdiarios.com/juegos/Flick-n-kick.2136.html

divertit

Anònim ha dit...

Qué grande es argentina y sobre todo qué grande eres CASAGRANDE! Casa, corazón y cuerpo grande, te echaremos de menos. BUEN VIAJE y vuelve aunque sea solo a visitarnos.

Anònim ha dit...

NOOOO que vuelva con sus hermanas!!!