Patrocinador oficial

dimarts, 22 d’abril de 2008

I Trobada interinstituts

El passat dimecres 16 d'abril es va disputar la I Trobada Interinstituts de rugby a 7 a Torroella de Montgrí.

Van participar un total de 10 equips, set dels quals eren masculins i els tres restants femenins. Els instituts participants van ser l'IES La Bisbal, l'IES Palamós, l'IES L'Escala, l'IES Montgrí, els Sant Gabriel de Torroella de Montgrí i l'equip de l'escola de rugby dels Senglars.

Prop de 130 nois/es es van reunir el Camp Municipal d'Esports de Torroella de Montgrí per poder practicar aquest esport, que per molts/es era la primera vegada que ho feien. Tot i no tenir experiència, durant tot el torneig es va poder veure una gran intensitat en el joc, i en algun cas algun placatge realment molt bo.

La final masculina la van protagonitzar un equip de l'IES Palamós (que aportava 2 equips al torneig) i l'equip del Sant Gabriel, que ens van oferir un bon exemple del que va ser el torneig. Un partit molt disputat i amb intensitat de principi a fi degut a la bona defensa que els dos equips van realitzar. Al final, l'equip del Sant Gabriel va aconseguir la victòria.

L'equip de l'escola dels Senglars partia amb desavantatge ja que molts dels seus jugadors eren més petits que els equips rivals. Tot i això van fer un bon paper, amb una bona col·locació sobre el camp i aplicant el joc practicat en els entrenaments.

La final femenina no va ser diferent que la masculina, va predominar la gran intensitat i la bona defensa per part dels dos equips, La Bisbal i un combinat de Torroella i L'Escala. L'altre equip femení, Que venia de Palamós, també va fer un paper molt bo en el torneig. En aquest apartat, les noies de La Bisbal es van fer amb la victòria.

Un cop acabat el torneig els equips van poder recuperar forces amb el tradicional tercer temps, on van poder comentar les diferents jugades amb els/les jugadores dels altres equips, assaborint d'aquesta manera l'experiència de jugar a rugby.

Properament es penjaran de la web fotografies  de la trobada.

Des de l'organització del torneig volem agrair en primer lloc als participants del torneig per la seva esportivitat i ganes a l'hora de jugar, en segon lloc a tots els professors i entrenadors, per dedicar temps i esforços, i en tercer lloc als jugadors del primer equip dels Senglar ( a tu també Bea ), que van col·laborar amb nosaltres. Des de l'escola, moltes gràcies, ja que sense vosaltres no haguéssim pogut gaudir d'una tarda de rugby com aquella.

 

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Escola de rugby dels Senglars i àrea de promoció esportiva.

 Sigue de cerca las últimas tendencias y lo que más rompe MSN Vídeo