Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 5 de maig del 2008

IV RUGBY-ROCK

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la quarta edició del Rugby Rock amb un rotund èxit. Tots els equips participants van gaudir d'un fantàstic dia de rugby, on el bon ambient i la diversió van ser presents durant tot el dia. A més, a diferència de l'any passat, la meteorologia va ser molt bona, i el dissabte 3 de maig va ser un dia radiant i assolellat, amb una calor moderada, ideal per a jugar. En l'apartat esportiu, l'equip del Dunstablians RFC es va emportar la victòria, però va haver de suar per a guanyar als Senglars a la final, que van suplir amb coratge l'evident superioritat en potència física de l'equip anglès. Tot el torneig es va desenvolupar sense incidents, i es van poder veure partits molt interessants, com per exemple la tècnica i la potència dels equips anglesos, (tot i jugar com gairebé sempre que vénen al nostre país 'perjudicats' per la gran quantitat de cervesa que portaven dintre), o el joc de l'Ordizia, que amb un equip molt jove van demostrar jugar molt ordenats i conjuntats, amb un joc dur però net. Els altres equips de casa, (GEiEG, Vic, Castelldefels i Garrotxa RC), també van tenir una molt bona actuació. Pel que fa als Senglars, vam jugar 3 molt bons partits: sense la pressió de la competició, l'equip va jugar tranquil i amb ganes, amb l'únic objectiu de passar-ho bé; tots els jugadors van tenir minuts i es va acabar esportivament la temporada de la mateixa manera de com es va començar: molt bé. Pel matí es va jugar també un altre torneig, amb la participació de CR Montjuïc, Raoul's Miolan i La Garrotxa RC .

Resultats:
IV Rugby-Rock
1- Dunstablians RFC
2- RC Els Senglars
3- Kingston RFC
4- RT Ordizia
5- GEiEG
6- Universitat de Vic
7- Bury RFC
8- Castelldefels RUC
9- Camberley RFC
10- Garrotxa RC (provinent del Pre-Rugby Rock)

Després del torneig tots els equips va fer un gran sopar, i es va tancar el dia amb un concert de Rock. Després del concert de Rock encara va haver temps perquè els jugadors de l´Ordizia, Senglars, Garrotxa,.. féssin les últimes cervesses a la discoteca Ranxo de l´Estartit.

Donar les gràcies als àrbitres assistents, per la seva col-laboració com si fóssin uns organitzadors més. Sobretot també donar les gràcies a tots els jugadors que s´han preocupat de buscar
col-laboradors per poder financiar el rugby-rock, als jugadors que van estar montant i preparant el torneig durant tot el Divendres a la tarda, als jugadors que van ser capaços d´aixecar-se per desmontar i netejar-ho tot i especialment a la feina incansable d´en Marc Pellicer.

( Crònica escrita per Fugi i Lluís ).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenos Días a Todos,


Como he dicho anteriormente, estoy muy feliz, por más que sea repetitivo, para algunos, de poder formar parte de este club, equipo donde me siento realmente muy bien, desde que empecé a ir cada miércoles y viernes con lluvias o sin ellas no he faltado jamás. Por el simple motivo de que me llena como persona estar con todos vosotros jugando un deporte el cual nos encanta a todos, me sabe muy mal, pero muy mal haberme perdido la oportunidad de haber vivido y compartir con Uds. una gira, también me sabe muy mal pero muy mal haberme perdido mi primer rugby rock por cuestiones de trabajar sábados y domingos, o por cuestiones familiares, no obstante, quería dejar mis gracias a todo el club su comisión directiva y mis compañeros y al entrenador.
Poder seguir aprendiendo de ellos en cada entreno y tratar en la medida de que pueda colaborar para el club y su escuela. Para poder seguir creciendo día a día.
Espero que no se hayan enfadado de no poder haber asistido a la gira y al rugby rock, como a algunos partidos. Me sabe mal me repito, y espero que la temporada que viene pueda asistir mas y pueda participar mas en el juego.
Gracias queridos AMIGOS.
Querer ganar es sano siempre y cuando se usen los caminos correctos para lograrlo. Querer mejorar la técnica del juego es sano dado que esto lo hace más divertido para el que lo juega. Querer mejorar el nivel de un club, de una Unión o de un jugador es sano pues enseña a luchar organizadamente para lograrlo. Pero todo esto debe ser logrado como consecuencia de la práctica correcta del juego y así estamos haciendo Escuela de Vida por medio del Rugby.
Facundo Alvarez.

Anònim ha dit...

Conño Facu que parrafada

Anònim ha dit...

que sepas que estamos muy cabreados todos que no hayas podido venir a la gira.

los cabreados anonimos

Anònim ha dit...

Facundo,en el escenario hubo un inglés del equipo ganador que hablaba castellano y te buscaba,...que pena que no viniste pibe.

Anònim ha dit...

Recomano que llegiu la crónica del Ordizia del Rugby Rock: http://www.ordiziarugby.com/content/view/349/119/lang,es/

Sense dubte un gran equip.

Jaume