Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 28 de juny del 2008

Dan Carter jugarà amb la USAP

Nanos l'any que be em de fer expedicions a Perpinya, que estan fent un equip que flipes. 
 
Els-hi fotrem els i fotrem.. una far de jaques.
Els-hi farem els i farem rosegar les mastegueres.
Els-hi fotrem!! PUM!!
Els-hi fotrem!! PUM!!PUM!
Els-hi fotrem pel cul!!
lalalalalallaaalalallalalalalllaalala!!!!

Dan Carter jugarà amb la USAP





En el moment d'una conferència de premsa a Auckland, Daniel Carter ha oficialitzat aquest matí (a 7 h, hora francesa) la seva firma a favor de la USAP per la temporada pròxima. El mig d'obertura Neozelandès evolucionarà sota els colors catalans de la USAP de desembre de 2008 al 30 de juny de 2009 : 'Sóc molt feliç d'haver pres la meva decisió i d'haver escollit Perpinyà. Sé que és un gran club, amb un equip molt orgullós que vol guanyar un títol. Poder disputar la Copa d'Europa ha estat un aspecte decisiu en la meva tria. Acabo de jugar sis anys amb els All Blacks, sempre he adorat França i era doncs el bon moment de temptar aquesta nova experiència. Sóc alleujat haver decidit i em podré concentrar des de ara a la meva temporada amb els All Blacks'.

Daniel Carter arribarà al club català al final de la gira dels All Blacks al mes de novembre a Gran Bretanya: 'Arribaria el desembre per jugar però en funció del meu horari, vindria abans per encontrar tothom al club. Ja, he discutit amb Perry Freshwater al telèfon que m'ha parlat molt bé del club, del entorn i dels aficionats i sé que m'incorporo a un equip molt competitiu. Serà una gran competició per mi.'

El president Paul Goze ha confirmat aquesta informació capital pel club català : 'Crec que és un gran moment pel nostre club. Havíem decidit amb Jacques Brunel de treballar sobre l'estabilitat del nostre efectiu i definir els jugadors que ens podrien aportar un atot a la USAP. És el número un mundial al seu lloc i crec que això confirma clarament la nostra ambició de portar finalment aquest escut al peu del Castillet. Però, fins i tot amb el millor jugador del món, el resultat passarà sempre per una obra col•lectiva. Voldria agrair els accionistes del club que pel seu support, han permès aquesta operació excepcional de realitzar-se'.

Del seu costat, Jacques Brunel : 's'ha felicitat d'aquesta gran notícia pel club i per l'equip. Havíem decidit amb el president d'estabilitzar l'efectiu sabent que els nostres millors neòfits seran els nostres jugadors ferits. Llavors, havíem definit la nostra contractació amb Farid Sid que torna al país i amb Maxime Mermoz que té un enorme potencial. I per una part de la temporada, ja que arribarà en desembre, acollirem sens dubte en aquest lloc un dels millors jugadors al món, si no és el millor i això ens hauria d'ajudar en la nostra progressió col•lectiva'.
 
PARKER



Sigue al minuto las principales noticias de tu ciudad MSN Deportes