Patrocinador oficial Sènior

dijous, 7 d’agost del 2008

CHOCKIN SUSAN, FAN Nº1 DELS SENGLARS


La famosa cantant nord-americana de punk/rock Chockin Susan es va declarar incondicional del rugby i sobretot dels Senglars després de passar una nit de festa amb alguns jugadors i aficionats del nostre club. La cantant de Detroit va voler posar-se la gorra dels Senglars durant el concert que va oferir el passat Dilluns a la Sala Mariscal de L´Estartit.
Chockin Susan ha realitzat una gira europea que acabarà en el Rebellion Festival de Blackpool, un dels Festivals més importants de l´escena punk del món, i confessà que com a fan nº1 dels Senglars li faria molta il-lusió posar-se la gorra del nostre club durant el festival d´Anglaterra.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi personalment m'encantaria! ke es noti el k som k es molt mes k una colla d'amics k nomes vol jugar a rugby. Arribarem a ser la millor antitat esportiva de tot torroella. VISCA ELS SENGLARS i la Chockin es clar!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

jo vull una gorra d'aquesteeeeesss.
(hem quedaria bé a l'uniforme?)

Ranger

Anònim ha dit...

Aquesta tia no es la fan nº1 dels senglars vale?
La fan nº1 sóc jo!!!
Sobretot del jugador que porta el número 9.

FAN nº1

Anònim ha dit...

Si la chokin diu que és la fan nº1,ho és i punt! visca la chokin. Chokin for the next president of senglars! We love you chokin

Anònim ha dit...

jo estic d'acord amb el comentari anterior. chokin, chokin! Es un gran honor pels senglars que aquesta meravellosa cantant hagi actuat amb el nostre escut portat amb orgull! El dia que la autoanomenada fan nº 1 ho faci...en parlarem de qui pot portar el títol... de moment chokin chokin chokin

Anònim ha dit...

Escolteu colla de pringats(bueno pringada la Chokin aquesta).
La nº1 sóc jo i punto!!
No s'en parli més!!
Ahh!! Per cert!! Chiqui hoo sento per lo de la Gemma... Ahh!! I ara.. A on vius?? Si tens problemes a casa meva hi tinc un lloc. I encara tens el SEAT IBIZA??Ahh!! El 15 és el meu sant!! Feliciteu-me tots ehh!!

Fan nº1

Anònim ha dit...

ai deu meu , quin suplici.

Anònim ha dit...

Haber VAMOS,como lo explico.
agradeceriamos a todo que dicen que son fan nº1 o el nº que sea que els senglars estarian muy agradeceria que se hagan socios que las inscripciones estan abiertas.
gracias.