Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 6 de setembre del 2008

TORNEIG CIUTAT D´OLOT

Els Senglars han participat per segon any consecutiu en el Torneig Ciutat d´Olot organitzat pel Club de rugby la Garrotxa. Un any més els de Torroella van disfrutar d´un magnífic torneig on 6 equips en van ser els protagonistes: El Club de rugby la Garrotxa, el GEiEG, el Parets del Vallès, el Prats de Molló ( França ), el Valls i els Senglars.
Els de Torroella de Montgrí van enfrentar-se contra el Parets del Vallès en el primer partit guanyant per
5-0. El resultat del segon partit va ser de 3-7 a favor de l´equip de la Catalunya nord i finalment els Senglars van jugar el tercer i últim partit contra els anfitrions guanyant per 7-0.
Com demostren els resultats tots els partits van ser molt igualats i disputats.
El Torneig va ser molt positiu per tots els Clubs en general que´ls servirà com a preparació per la lliga. A més, podem destacar la gran actuació de quatre jugadors nous per part Senglar: En Marc Galeta, Jordi Casas, en Petardo i en Dani.
També vam poder viure l´estreno d´un equip nou, els Club de rugby Valls, que iguala el número d´equips entre les províncies de Girona i Tarragona, una gran notícia. També vam poder veure el debut d´un àrbitre gironí de 17 anys, l´Isaac, que van tenir molt bona actuació conjuntament amb en Carles Blasco i Bernat Llobet.
En definitiva un gran dia de rugby per tots, espere´m poder-hi participar molts més anys...