Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 12 d’octubre del 2008

ELS SENGLARS 7 - GÒTICS 26

Els Senglars s´enfrontaven al Gòtics de Barcelona avui Diumenge a Torroella de Montgrí.
El Gòtics favorit per guanyar el partit s´ha vist sorprés per una molt bona primera part dels Senglars, tant en la línia com en la delantera. Els de Torroella han controlat bé les melés i les touches durant tot el partit, i ha sigut quan en el minut 32 el nº8 Carles Pérez ha aconseguit la única marca dels baix-empordanesos. El Tercera linia Lluís Raurich, tot i fallar anteriorment un xut a pals per cop de càstig del Gòtics, ha pogut encertar aquesta vegada posant el marcador 7-0 pels locals.
La segona part però, ha sigut completament diferent i els de Torroella després de fallar en el placatge ha vist com el Gòtics li remontava el partit ràpidament amb dues marques molt seguides que ha provocat incert en l´equip dels Senglars. El Gòtics ha aprofitat molt bé aquesta devallada i falta de concentració per acabar de rematar el partit aconseguint el punt bonus adicional.
Cal destacar la bona entrada en el camp municipal de Torroella on molts aficionats han disfrutat d´un bon partit de rugby i del debut a casa dels Senglars a 1ª Catalana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Senglars ,ha estat impresionant veure avui aquesta entrada de seguidors al camp i com animaven a l'equip ,felicitats a tots , és un plaer formar part d'aquest projecte i això que ho he passat fatal des de les grades .

Ranger.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord (en tot, la meva mare ha vingut al camp i ha hagut de marxar perquè la feiem patir!). Ànims i endavant!
Bep

Anònim ha dit...

Una pregunta diuen que va haber una Targeta Vermella??, a qui va ser i el per que, a veure si el equip visitant comença de nou com avans o com sempre foten.

Salutacions d'un jugador de Catalunya.