Patrocinador oficial Sènior

dijous, 30 d’octubre del 2008

ELS SENGLARS COL.LABORARAN AMB L'USAP




El passat dilluns va haver una reunio a la seu de la Federacio Catalana de Rugbi entre els representants dels clubs catalans i membres de l'USAP. El motiu era presentar un projecte de col.laboracio que , a priori, va resultar molt atractiu.
Mes o menys el que planteja aquest projecte es el següent (el que vulgui saber els punts i les comes que vagi a l'oficina dels senglars i s'empolli el dosier):
-L'USAP ofereix als clubs signants la seva estructura de club profesional. ..que vol dir aixo?, doncs que es podra accedir i apendre de tecniques d'entrenament, assistencia a clinics organitzats per élls , assistencies dels nostres tecnics/educadors a cursets de formacio, formacio a nivell de dirigents,que ens tinguin en compte a l'hora de solicitar entrades pels partits, i alguna cosa que segur que em deixo.
-Que ofereix els Senglars(com a club signant)?. Doncs simplement que si alguna vegada hi ha algun dels seus equips que vulgui visitar les nostres terres per fer un stage, puguin disposar de les nostres instal.lacions sene carrec, entenen els de l'USAP que la titularitat del camp no pertany als SENGLARS i aquesta autoritzacio dependra de l'Ajuntament.
Un cop estudiat el projecte per part del President del club, Entrenador i els dos integrants del club presents a la reunio, s'ha decidit signar aquest conveni que te durada de dos anys i que oficialment i amb els mitjans de comunicacio, sera signat a l'Estadi de l'USAP el 15 de novembre coincidint amb el partit usap-biarritz.
Que us sembla?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi personalment amb sembla un conveni bonissim. Us imagineu en Daniel Carter xutan a pals en el Senglars Rugby Stadium!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Qué vol dir assisntencia a clínics?

Potser és una pregunta tonta però no ho sé.

De totes maneres a mí em sembla genial la idea...

Gibbins

Anònim ha dit...

Un "clínic" es una jornada tecnico-teorica sobre un tema en questio.
La diferencia amb una xerrada o conferencia es que hi ha una demostracio practica.

Carles "wayne"

Anònim ha dit...

Aprofitan la signatura del contracte ens podien aconseguir unes entradestes per el mach, no?¿

usap-biarritz és un bon partit, ;)

Parker

Anònim ha dit...

Parker estaria molt be, pero segons la noticia de sobre, els senglars juguem el mateix dia a Tarragona...
No se puder podriem aconseguir entrades per els de l'USAP que ens vulguin venir a veure a nosaltres!
jeje
Apa fins dema al sopar.

Xavi

Anònim ha dit...

molt interessant si senyor.

Ranger