Patrocinador oficial Sènior

dijous, 9 d’octubre del 2008

Els Senglars participaran en la COPA QUATRE BARRES



El Torroella de Montgrí Club de Rugby-Els Senglars participarà aquest any en la COPA QUATRE BARRES.

El naixement d'aquesta competició de rugby és fruit de la petició realitzada l’any 2007 per part de la Junta Directiva del club alguerès Amatori Rugby Alghero de poder jugar com a convidats a la Primera Divisió catalana, el Sr. Xavier-Albert Canal Gomara President de la Federació Catalana de Rugby i els membres de la directiva donaren la seva conformitat, malgrat això diversos clubs de la Federació iniciaren una acció de boicot per impedir aquesta invitació i en una Assemblea Plenària de la Federació Catalana de Rugby és va arribar a una votació amb empat de vots, donant-se el fet paradoxal que aquells equips que no havien de jugar contra l'Alguer imposaren amb el bloqueig la no participació de l'Alguer a la Primera Catalana. Com a conseqüència d’aquest fet 5 equips del Principat més la societat algueresa han creat un nou Torneig de Rugby anomenat Quatre Barres, que és va disputar per primera vegada la temporada 2007-2008.

Els Senglars van ser un dels equips que va donar la seva conformitat a l´entrada de l´Alguer a la competició igual que els membres fundadors: Amaratori rugby Alguero, RC Badalona, Poble Nou Enginyers,GEiEG, Químics ER i CR Tarragona.

Els de Torroella però al ser l´únic equip que no participava en la lliga de 1º Catalana ( o feia l´any passat a segona ) va retirar-se de la competició a última hora per por a no poder cumplir els seus compromisos perquè participar-hi li suposava jugar 6 partits més que els equips participants del QUATRE BARRES ( Els partits que es juguen en la competició de Primera Catalana entre membres fundadors són vàlids també per la competició 4 BARRES).

El fet de que el RC Badalona es retiri de la competició per problemes interns i que els Senglars hagin aconseguit l´ascens a 1ª Catalana ha provocat una situació ideal perquè els Baix-Empordanesos puguin participar-hi aquest any en subtitució del RC Badalona i amb el consentiment dels membres fundadors ( tots els clubs del 4 BARRES han donat l´aprovació de l´incorporació dels Senglars ).

Aquí teniu uns links d´interés general sobre la Copa 4 Barres:

Notícies en el Diari de l´Alguer ( Aquí surt el calendari de competició ).

http://cat.alguer.it/noticies/n?id=19958

Història i funcionament de la Copa 4 Barres:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Rugby_Quatre_Barres

Història sobre l´Alguer:

http://es.wikipedia.org/wiki/Alguer

AIXÍ DONCS ELS SENGLARS JUGARAN A L´ALGUER EL 30 DE MAIG 2009 I HO APROFITARAN PERQUÈ SIGUI EL SEU VIATGE DE FINAL DE TEMPORADA.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats i si aneu a l'illa aquesta, m'agradaria vindre en vosaltres si pot ser, de turisme es clar, ja se que falten molts de dies.
Salutacions i bon partit el diumengue, sort.

Gabriel Casero
Árbitre

Anònim ha dit...

Ok,per cert que ja tinc la pilota que em vas demanar.Saps ja on arbitres per portartela?

Anònim ha dit...

Felicitats per participar.

Però com vareu ser presents, ja se que heu fet un copiar i pegar però diguem la veritat.

Qui va provocar el no a l´Alguer fou la FCR en com va presentar la proposta i la va voler impossar mentin, ja que va dir que havia consultat amb els clubs de 1ra Catalana i això era fals.
Dels equips de 1ra Catalana que havien de jugar amb Alguer i que van dir no foren Sitges, Gòtics, BUC i CEU el 50% de la categoria, ja que aquella any eran 8 i s´ampliava a 10 amb un equip de 2na El Tarragona i la Wild Car a l´Alguer.
Per això demanem que deixeu de parlar de bloqueig i boicot, perquè si la FCR hagues presentat la proposta com deu mana i amb concens s´hagues aprovat però quan les cosses no es fan be, ja se sap.
Recordo que la mateixa FCR desvirtuava la competició no fen obligatori desplaçar-se a l´Alguer i desvirtuan la competició i faltan el respecte a l´Alguer.

Molts club diem si l´Alguer, si als Balears, per problemes amb la federació Balear, han demanat adherir-se a la Catalana i la federació li ha dit que no, sense consultar els seus clubs!!!! molt be, això es consensuar amb els clubs!!!
l´any que ve sense consultar els voldran deixar participar a la Copa Catalana com temps enrrera per l´article 23 i es clar, molts clubs diran que no!!! no perquè no vulguin, sino perquè no ho tindran pressupostat, logistica de desplaçament, etc....
Es clar, i després seran uns quants clubs que bloqueixem o fem boicot!!!
Ja ni ha prou de manipular!!!!!

Perdoneu Senglars, no anava per vosaltres, es simplement per informar, reitero les felicitacions per participar a les 4 Barres!!!
Felicitats i per molts anys!!!

Anònim ha dit...

Hola Anònim,

Tens tota la raó, part de la notícia és un -copiar i pegar- que hem tret de wikipèdia ( ens pensavem que era una font creïble).
La veritat és que ja ens semblava una mica desproporcionada la paraula "boicot" però en cap moment hem volgut faltar al respecte als Clubs que van votar encontra de la proposta de l´Alguer.
Si vols que et sigui franc,no assistim a moltes de les reunions que organitza la federació sencillament per les dues hores en cotxe que hi ha entre Torroella i Barcelona, reunions que solen ser a mitja tarda un dia entre setmana, això fa que moltes vegades estiguem una mica desinformats sobre el que passa realment. Tampoc ens vam interessar a saber les causes de la neganiva d´alguns Clubs a la participació de l´Alguer a 1º Catalana ( poder aquí és on hem fallat ). Nosaltres únicament vam votar que sí perquè vam creure que era una proposta molt interessant.
Et demano disculpes si t´ha molestat la nostre notícia.

Lluís.

Anònim ha dit...

aixo si k es un presi!!!!!!!!!!!