Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Els Senglars salven la Familia Heredia.


Els Senglars van fer la bona acció de la setmana ajudant a la familia gitana Heredia. Els de Torroella es traslladàven al tercer temps amb autocar acompanayats d´en Joan, capità dels de Lleida, quan de cop i volta, els senglars van veure la carretera tallada a causa d´un accident que havien tingut els Heredia quan remolcàven la seva parada de fira amb un Patrol.
Pare i fill Heredia nerviossos en veure la caravana de cotxes i incapaços de moure sols tot el que havia anat per terra, van veure de cop i volta com 25-30 nois forts i valents baixàven d´un autocar i els hi solucionàven el gran problema amb menys d´un quart d´hora. Els Heredia van regalar un pack de 24 cervesses que tenien dintre el Patrol en senyal d´agraiment.







1 comentari:

Anònim ha dit...

Mucha grazia por abé ayudao a mi primo el de la pantera rosa, y en muestra de agradesimiento su vamo a regalá una cabeza de jabalí, que era del bisabuelo Heredia, pa que su anime en lo partio del ruby y que su os traiga buena suerte, y su vano a venir animá el domingo prozimo contra los goticos estos.....