Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 26 d’octubre del 2008

GEiEG 29 - Senglars 18

 
Gran jornada de rugby la viscuda dissabte a Girona. Desafortunadament tampoc aquesta setmana s'ha assolit la victòria, però sens dubte el regust després del partit és molt diferent del mediocre partit jugat la setmana passada, ja que en aquesta ocasió es va caure amb la cara ben alta i lluitant fins al final davant un equip superior.
 
El partit va començar molt bé per a nosaltres, ja que vam sortir amb empenta i vam jugar els primers minuts a camp contrari, movent la pilota amb criteri i aconseguint un assaig en un ràpida penetració dels tercera línies (min.5). Aleshores el GEiEG va començar a apretar, i mitjançant la seva superioritat en les melées, ens va arraconar a la nostra 22. Van disposar d'algunes clares ocasions de marcar, però degut a alguns errors a la mà i la bona defensa senglar només en van transformar 1 (min 12). El partit seguia viu i intens; vam passar un xut a pals, i ens va tocar una altra vegada defensar les embestides gironines, afavorides per la superioritat física de la seva davantera i per la velocitat i contundència de la línia. Al final de la primera part ens van fer un altre assaig també per davantera, en una jugada ràpida entrant per l'eix de la nostra defensa (min.34). La primera part acabava 12-10, i amb les espases alçades. Ja a la segona part, i després d'un inici pressionant del GEiEG, una elaborada jugada de tot l'equip senglar i rematada pels tres-quarts, va acabar amb un bon assaig gairebé al banderí (min.47). Aleshores l'àrbitre va expulsar al nostre arrier per acumulació de cops de càstig col.lectius, i això va ser important, ja que els seus tres-quarts van començar a moure la pilota amb rapidesa i força, i amb un home menys ens van fer dos marques de línia, sobrepassant la defensa senglar. (min 52 i 60). Però no vam baixar els braços. Els jugadors veien com el partit es complicava, però van seguir lluitant i placant i jugant a camp contrari. La recompensa va ser un cpo de càstig transformat que ens deixava 4 punts per sota (min.74), i ens tornava a entrar en el partit. Però una altra vegada el darrer minut va ser fatídic, ja que en una jugada d'atac gironina el seu ala es va escapar i va marcar (min 79). Tampoc ara l'equip es va rendir, i va a tornar a jugar a la 22 contrària, tenint moltes oportunitats de pals que no servien pel bonus (ens haguéssim quedat a 8 punts), i fins i tot de marcar assaig, però no va poder ser.
 
En resum, vam fer un partit del que ens sentim orgullosos, una derrota digna davant un aspirant a campió que ens fa oblidar el fiasco de la setmana anterior, i que ens permet mirar els propers compromisos amb més optimisme. Una altra nota positiva és que no van haver-hi lesionats, (ja era hora), i esperem començar a recuperar jugadors ja properament.
 
Cal destacar també que aquest partit era especial per molts jugadors i pel club. Convé recordar que els Senglars van créixer a l'ombra del GEiEG, i fins fa 3 anys era el seu segon equip. Molts jugadors directament havien format part del GEiEG anteriorment. Tenim molt bona relació amb ells, com va quedar demostrat al tercer temps i després al sopar a que ens van convidar, per després sortir plegats per les Fires de Sant Narcís de Girona. Esperem que això continui molts anys més!


¡Haz tu clic solidario y ayuda a África! ¡Puedes empezar ahora!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon partit, llàstima de no haver aconseguit el punt bonus.
Per cert, pel partit amb els garrinets aquest dimecres, quina camiseta portem?.
A10
Simón

Anònim ha dit...

Finalment,
Fotos del partit

http://www.monicacondeminas.com/web/albums/081018a151/index.html

Espero que us agradin,

Monica