Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 6 d’octubre del 2008

lleida 12 - senglars 22

 
els Senglars van aconseguir una treballada victòria en el primer partit de lliga en el camp del Lleida. La primera part va ser bastant igualada, amb uns senglars que jugaven a batzegades, i alternaven fases de concentració i joc fluïd, amb fases d'inseguretat i desordre. Els davanters poques vegades aconseguien imposar-se (a excepció de les touches, molt ben executades durant tot el partit) i els tres-quarts pecaven de falta de verticalitat i incisió. Tot i així es va aconseguir una marca en una bona jugada de recuperació de pilota i transmissió ràpida, i una altra marca de davantera, després d'una touche favorable a 10 metres de marca. En l'últim minut el Lleida va aconseguir una marca en una internada de 2 dels seus davanters, que degut a la falta de placatge van marcar sota pals. La primera part van acabar 7-10. Els senglars van sortir a la represa bastant més concentrats, i es van aconseguir 2 marques seguides (en una jugada de davantera i en un contraatac respectivament) que semblaven sentenciar el partit. Però el Lleida no estava disposat a acabar així, perquè després d'uns minuts de desconcert, van començar a apretar de valent, guanyant pilotes, transmetent cap als seus ràpids ales i arrier i aconseguint fer una marca al minut 25. Als senglars els va tocar serrar les dents i aguantar el resultat fins al final. Van debutar en partit oficial amb els senglars en Marc 'Cookie', en Petardu 'Cromañón',en Juan i en Dani, i es va conseguir el bonus pels 4 assaigs. Tot i ser un partit molt net van haver-hi 3 expulsats per equip, degut a cops de càstig en els paquets. L'àrbitre va aplicar el reglament rigorosament però d'una manera imparcial.
 
Després els amics del Lleida ens van convidar a dinar en un local social. En el camí van trobar una sorpresa, que es detallarà en una altra notícia. Després d'una tornada a l'autobús 'mogudeta' l'expedició va tornar a casa... i a començar a pensar en el Gòtics.....
 
Així doncs, vam disfrutar una jornada completa de rugby, amb un bon partit i l'hospitalitat de l'equip lleidatà, que esperem tornar quan ens visitin ells, i festa a la tornada.


Juega a las preguntas de Live Quiz con tus contactos de Messenger ¡Empieza ahora!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins makines!!
Felicitats a tots per aquesta victoria en el primer partit a 1ª.
A seguir entrenant igual de fort i la resta ja vindrà.
K LA FORÇA US ACOMPANYI.YUUUUJU!!!

Pesol.

Anònim ha dit...

CROMAÑóN!!!!, qui es aquest tal cromañón.
JEJEJEJE!!!!!!
Per cert Txiqui, tu i jo, aquest dimecres, entrenament de recuperació. El podríem fer a Can Car can, no?.
Simón

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats senglars x el vostre debut a 1ª catalana i amb una victòria a sota el braç, avui tmb sortiu al diari EL 9.
Continueu així !!!!

Anònim ha dit...

Son 15 els que juguen al camp en representacio de tots els que integrem l'equip.Felicitats a tot l'equip¡¡¡
Hi havia gent que encara no em recordo dels noms pero que van aixecar-se igual d'aviat que els demes¡¡¡¡Gracies¡¡¡¡ perque tambe van tenir "culpa" d'aquesta victoria.
Wayne

Anònim ha dit...

Gracies Senglars per acollir-me a l'autobus!
si divendres arribo a temps de Lleida vindré a entrenar.

Anònim ha dit...

Gràcies per la crònica Fuji, no es podia explicar millor.
També donar les gràcies a tot l´equip del Lleida, per com ens tracten sempre tant a dins com a fora del camp.

Lluís.

Anònim ha dit...

Felicitats i gràcies al Lleida per l'equip que té, i pel seu comportament dins i fora del camp.
Felicitats i gràcies a tots els Senglars i afició que ens va seguir.
GRÀCIES I ÀNIMS AL NOSTRE PRINCIPAL SEGUIDOR EN ELS DESPLAÇAMENTS: L'EXCELENTÍSSIM 'TURCO'!
gràcies.