Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 20 d’octubre del 2008

parets 16-senglars 15

 
 

Els senglars van patir una dolorosa derrota el dissabte a Parets, produïda a l'últim segon del partit. Els primers minuts van ser de tanteig, però cap al minut 10 vam poder fer una marca de davantera que ens donava avantatge. Poc després, en una jugada d'atac del Parets, un robatori de pilota a la nostra 22 va propiciar un contraatac fulminant que va acabar en marca. Semblava que les coses es posaven bé, ja que seguíem atacant, però cap a finals de la primera part, un contraatac del Parets quan més estavem pressionant, i gairebé calcat al nostre, va acabar en marca seva. Així es va acabar el primer temps, on no vam jugar gaire bé, ja que els davanters no aconseguien imposar-se i els tres-quarts estaven bastant fluixos en defensa i desconcentrats en atac. Tot i així, el resultat ens era favorable. Es va lesionar en Pelli, que va ser subtituït per en Juan.

 

En la segona part el joc es va empobrir més, i gairebé tot l'equip va cometre errors que normalment no cometem, sobretot falta de contundència, errors de passada, cops de càstig estúpids, picabaralles, excés d'individualisme i falta de resolució de les jugades d'atac. El Parets jugava a batzegades i sense inquietar excessivament la nostra marca, però xutant a pals sempre que podien. El seu xutador va estar encertat, i no va fallar cap ocasió. Nosatres també vam passar un xut a pals, i es va arribar a gairebé al final del partit amb 2 punts de diferència a favor nostre i jugant molt en el seu camp, però en la última jugada del partit, es va produïr un cop de càstig a uns 30 metres de pals, i relativament centrat que va ser transformat. I tot seguit l'àrbitre va pitar el final.

 

En fi, un derrota preocupant, deguda sobretot a la falta d'actitud guanyadora, en un partit que no hauríem d'haver deixat escapar; però que no ens ha de desesperar. En els darrers 2 anys gairebé sempre que hem tingut un resultat ajustat hem guanyat; havia d'arribar el dia de perdre d'aquesta manera. Un partit dolent és normal que surti, i encara ens queden 15 partit per jugar i disfrutar aquesta temporada.

 

Esperem també poder recuperar a jugadors tocats en aquests tres primers partits: Òscar, Pelli, Ferna, Tomàs, Xuse.... per a sumar tots junts contra l'interessant i esperat partit contra el GEiEG la setmana que vé.

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d’acord amb la crònica del partit.
Amb una mica mes de trampera, aquest partit mai l’haguéssim perdut.
Bueno nois, dimecres a tope !, que ens espera un parit molt dur aquest dissabte.
Simón
A10