Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 29 de novembre del 2008

Poblenou Enginyers 17 - Senglars 10

En la penúltima jornada de la primera volta ens hem enfrontat al Poblenou-Enginyers, club amb molta tradició i 3 equips federats, el primer dels quals juga a una lliga anglesa. El dia es mostrava fred, ventós i el camp estava en molt males condicions, ja que al matí havia plogut. Abans del partit ja sabíem que ens enfrontàvem a un dels rivals forts de la categoria, i just començar ja ho hem comprovat: la nostra davantera no podia imposar el seu joc i patia en les melées i els tres-quarts sofrien amb les internades de la seva línia. Però després dels primers 10 minuts de desconcert l'equip s'ha tranquilitzat i ha entrat en el partit, i aprofitant el vent a favor, s'ha anat a jugar a camp contrari. Els davanters han començat a treballar, i refusant entrar a jugar en joc obert contra una davantera superior físicament, ha jugat molt agrupada en fases curtes, assegurant la pilota i permetent jugar als nostres tres-quarts, que tot i no desbordar la línia contrària, tampoc han perdut gaires pilotes i han permés donar continuitat al joc. Els enginyers han passat un xut a pals, que ha estat contestat per un assaig col.lectiu nostre de davantera, després d'una touche favorable a 5 metres de marca. El partit ha entrat després en una fase de domini altern, on hi ha hagut una ocasió molt clara d'assaig barceloní, que ha estat frenada in-extremis per en carles, i també alguna ocasió clara senglar. En aquest període s'han lesionat l'Òscar i en Fugi (mins.25 i 30), i han entrat en Bep i en Dani. S'ha arribat a la mitja part amb marcador favorable 3-5. La segona part, on hem tingut molts problemes aquesta temporada, ha començat bé aquesta vegada, amb una marca als 10 minuts de davantera aconseguida per en Lluís. Aleshores els enginyers han començat a ocupar més el camp, i han atacat fort, però avui la nostra defensa ha estat exemplar, i tant davanters com tres-quarts s'han buidat placant i pressionant, dificultant molt la feina de l'equip contrari, que tot i ser superior en general tècnica i físicament, s'ha trobat amb molts problemes per a avançar. Desgraciadament però, els últims minuts han tornat a ser fatídics, i quan faltaven uns 8 minuts pel xiulet final, ens han fet una marca que empatava el partit a 10. I quan ja es veia que el partit acabaria així, en una desgraciada jugada a la sortida d'una melée favorable, el flanker contrari ha recollit una pilota que ha sortit rebotada i l'ha plantat sota pals. Faltaven 3 minuts. L'equip ha tret forçes d'on no n'hi havia, i ha atacat amb coratge fins a la línia de 5 contrària, però no hi ha hagut sort.

Tornem a casa amb 1 punt de bonus, amb una derrota però amb la cara ben alta i orgullosos. Ha estat un partit que ha sortit car: s'han lesionat l'Òscar, en Fugi, en Pilla, en Martí i en Bep ha jugat amb un parell d'ous mig inconscient a la segona part a causa d'un cop al cap. Afortunadament, tenim 15 dies fins al proper partit contra el CEU per a poder descansar i recuperar gent. Finalment doncs, felicitats per l'actitud dels jugadors, especialment a la segona part, i sumem un 1 punt més que encara que al final tal i com ha anat el partit ens sembla poc, està prou bé.....