Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 9 de novembre del 2008

SENGLARS 0 - QUÍMICS "A" 27

Els Senglars han jugat un mal partit avui a Torroella contra el Químics de Barcelona perdent per un contundent 0-27. Els entrenaments realitzats durant la setmana ja feien preveure un resultat així. El motius que els Senglars sortíssin el camp a "passar la tarda" enlloc de sortir a intentar guanyar un partit de rugby són bàsicament quatre:

-Falta de concentració i seriositat en els entrenaments d´aquesta última setmana.

-El bon partit en el derby contra el GEiEG on hi va haver bona actitud en el camp no va ser perquè si, sinó perquè l´equip estava motivat. No sé perquè no ho hem d´estar contra el Químics.

-L´Equip ha estat massa pendent de les numeroses baixes d´aquesta setmana enlloc de pensar que els estàvem a Torroella aquest Diumenge jugant erem el millor equip.

-I finalment el canvi d´horari, el no poder escalfar bé, cambiar els pals depressa i correns, estar pendent de masses coses....no ha ajudat gens a la concentració de l´equip abans de jugar un partit.

De totes maneres estem segurs que el Torroella jugarà un partidàs aquest Dissabte a Tarragona i remontarà aquesta situació.

El jugadors del Químics i Torroella han gaudit d´un bon tercer temps digne d´un partit de 1ºCatalana i Copa 4 Barres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que ja fa un rato desde que s'acabat el partit, espero que ara ningu s'ofengui de llegir les meves impresions...que en calent senten malament.Mes que la derrota, el que fa mes mal es l'imatge que hem donat. Totalment d'acord amb el tema dels entrenos, i desde d'aqui recordar que "com s'entrena es juga" i demanar a qui correspongui que es canvii tota l'estructura d' entrenos pq no pot ser que encara tinguem problemes de col.locacio a la mele (algú es fara mal) o anar a defendre 15m enrera una pilota que ha surtit d'una fase nostra, etc.Ja esta be de donar consignes que l'unic que fan es transmetre nerviosisme, que son "topics del rugby" i que denoten que el que ho diu no te confiança en si mateix...per aixo es important esta callats...per aixo hi ha un capita,no?.
Amic Marti, jo soc del parer que per "competir"(i a aquest equip li agrada guanyar) a primera es necessiten 25 jugadors com a minim portin temps jugant i amb els que nomes has de definir una estil de joc, el que estem fent nosaltres es "jugar" a primera i sense estil...perque no progressem¡¡¡.
Arrivat aquest punt potser mes d'un esta ja maleint-me.Jo li demanaria que abans de res pensi en el fondo i no en la forma d'aquest comentari.
Em de sentar-nos i tornar a plantejar el contingut dels entrenos,recordant melees, mauls, touches, etc i que absolutament tothom sapiga que ha de fer en totes les situacions de joc.
Sentiria si algu no interpreta el que escric com una oportunitat de tornarnos forts solventant les nostres debilitats...pero hem de posar-nos, i dic que ho sentire perque hi ha Wayne per un bon rato...mes o mens fins els 50.
Carles

Anònim ha dit...

Jo només dic que ja vam acordar tots que haviem d´estar preparats per perdre molts partits en aquesta categoria i que això no tenia que provocar mal ambient. Un equip com el nostre que ha guanyat el 80% dels partits en els últims 4 anys no està acostumat a perdre i per això no ens em de desmoralitzar,el problema és que hi ha moltes maneres de perdre els partits i avui podiem haver perdut més dignament.
Demano tranquilitat a tothom, que no s´acaba el món i l´única manera de resoldre això,com diu molt bé la notícia, és guanyant a Tarragona.Em de ser concients de les limitacions que tenim, no podem demanar miracles a l´equip però penso que encara podem donar molt més.
El Dimecres en parlem tranquilament.

Lluís.

Anònim ha dit...

En gran part estic d’acord amb en Carles i totalment d’acord amb en Lluís.
Seria bo que tots penséssim i analitzéssim les coses en positiu, això ens farà més forts, segur!.
Estic segur que mica en mica irem fent les coses millor, segur que farem una segona volta bona i una temporada 2009-2010 a 1r. millor.
No se si s’hauria de canviar el tipus d’entrenament, per decidir això ja esteu els més veterans i entesos, però el que si que veig es que tècnicament i tàcticament estem una mica fluixos. Però s’ha de tenir en conte que el físic tb es una part molt important, sinó mireu aquest cap de setmana els químics, no van parar de córrer.
Jo llanço una proposta, però li dieu a la Laia, : pq no entrenem de tant en tant algun dilluns per millorar en alguns aspectes que creieu.
Bueno paro ja d’escriure que semblo en Facu. (es broma Facu)
Fins dimecres
Simón

Anònim ha dit...

Senglars,
El sentiment al Químic és totalment unànim. Ens hem sentit com a casa entre vosaltres i us estem molt agraïts per com ens heu tractat (i com ho veniu fent durant els últims partits).
Us esperem a la tornada per tal de demostrar-vos aquest agraïment...


Wepe (Ignasi)

Anònim ha dit...

bé, no hem de deixar de recordar que acabem de puijar a 1ªCatalana, una categoria on es juga a rugby, on tots els equips tenen ofici i plantilla amplia (la majoria tenen 2on equip). I ... nosaltres tot just ens estem formant, només cal dir que 2 jugadors titulars fa tot just un parell de mesos que entrenen a rugby, i , en global podem dir que més de la meitat de l'equip encara no fa 3 anys que juga a rugby.
En definitiva, és un any (com els altres) per apendre, per aconseguir el ritme de la categoria, apendre a perdre i a lluitat i saber estar fins al final.
Per tant, si l'equip rival és superior (que aquest any serà en la majoria del casos) NO PASSA RES ! si ens guanya NO PASSA RES ! només demano l'actitud i sacrifici per 'lluitar deportivament' fins al final independentment del resultat: El nostre objectiu és millorar partit rera partit, i la nostra victoria és mantenir el grup/col·lectiu unit i amb el feeling que ens caracteritza !

Anònim ha dit...

Gràcies Wepe,sempre és un plaer jugar contra vosaltres,felicitats per el partit que vau jugar ahir i per la bona progressió del vostre Club.
Espere´m posar-vos les coses molt més difícils a la Taxonera...

Lluís.