Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 23 de novembre del 2008

Senglars 26 - Cornellà 3

Els Senglars han aconseguit una valuosa victòria amb bonus a la setena jornada de lliga. En un dia bastant assolellat però força ventós, i amb un camp amb una bona entrada d'espectadors, el partit ha començat bé pels interessos empordanesos, que amb un joc eficaç ha fet dues marques de davantera, que ha estat molt encertada durant tot el partit. Al final de la primera part s'ha pogut aconseguir un altre assaig, i hem arribat a la mitja part amb un marcador de 19-3. Com en pràcticament tots els partits d'aquest any, l'equip hi arribava amb un resultat favorable, i el repte era aguantar la segona part mantenint el ritme de partit. L'objectiu s'ha aconseguit, i encara que el ritme ha baixat una mica, s'ha pogut aconseguir un altre assaig de davantera que donava el punt de bonus. En general s'ha jugat un partit correcte, davant un rival que ha vingut just d'efectius. Com a nota negativa, hi ha hagut algunes accions una mica desagradables en forma de picabaralles, que han estat poc importants però que ha portat com a conseqüència l'expulsió directa i injusta d'en Juan en una acció malinterpretada. S'ha jugat seriosament en davantera, cometent pocs errors i sent decisius en els metres finals, i els tres-quarts han jugat un partit correcte, sense grans encerts ni grans errors. El joc encara ha de millorar si es vol jugar en aquesta categoria, però de mica en mica l'equip hi va agafant la mida. Afortunadament no s'han produït lesionats, i esperem començar a recuperar gent pel tram final de la primera volta, que començarà la setmana següent amb un difícil però estimulant partit contra els Enginyers de barcelona.




No te aburras más, engánchate a los Juegos de Messenger

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats i a seguir trevallant, endevant.

Casero
Àrbitre

argentineta ha dit...

MOLTES FELICITATS SENGLARS, PER AQUESTA VICTÒRIA TANT MERESCUDA!!!
Estic orgullosa de vosaltres, avui us heu cregut que podíeu guanyar, i heu guanyat!! Us animo a què continueu amb aquesta mentalitat els pròxims partits!! (i... no us ho agafeu com una amenaça.. però.. ho vindré a comprovar!! ;-p )

Anònim ha dit...

Enhorabona NOIS!!!! Q continui aixi!!

Anònim ha dit...

Més informació sobre el partit:

Les marques:

Min.5 Lluís (5) + transformació
(2) Txiki.

Min.27 Carles Pérez (5) + transformació (2) Txiki.

Min.31 Ramón (5)

Min.75 Carles Pérez (5) + transformació (2) Txiki.

Anònim ha dit...

bé, respecte el comentari dels lesionats, s'hauria de rectificar:
jo mateix: a part de la cadera i de la costella ara també tinc l'espatlla.

Anònim ha dit...

jajajaja estas mes apedeçat k en fronkonstin!!

Frodoric Fronkonstin

Anònim ha dit...

VICTÒRIA HISTÒRICA.

Moltes felicitats, heu guanyat a un dels històrics del rugby català i estatal. Aquest any esteu escrivint història rugbística. SEGUIU AIXÍ i vereu com a la segona volta sumeu molts punts.

Carles Blasco