Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 16 de novembre del 2008

TARRAGONA 36 - SENGLARS 15

Primer partit oficial dels Senglars a la ciutat de Tarragona on els de Torroella van sortir derrotats per 36-15.
Els Senglars van jugar una gran primera part sortint amb més empenta que el Tarragona, dominant el partit tant en la delantera com en la tres-quarts i aconseguint tres marques que malauradament no es transformen. Els de Tarragona però aconsegueixen fer una marca i transformació també en la primera part que deixa el marcador al descans en 7-15.
Canvi d´història en la segona, els Senglars tot i ser superiors en la mele i dominant les seves touches durant tot el partit està molt tocat físicament i no es recoloca ràpid en defensa, el Tarragona al contraatac ho aprofita molt bé i remunta el partit. A més la linia de tres-quarts encara té més dificultats al lesionar-se Marc Pellicer i Dani Tímid que no poden continuar i jugant lesionats fins al final del partit Xavi Rosa, Jaume i Juan.
Les segones parts són la assignatura pendent pels de Torroella ara mateix, doncs no és la primera vegada que perden el partit en els últims 30 minuts.
Tot i la derrota,els Senglars es queden amb la bona sensació de haver-ho donat tot en el partit, i amb moltes ganes de canviar la seva imatge a casa aquesta setmana contra el Cornellà davant l´afició.

Aquí teniu també la crònica extreta de la web del Tarragona:

El CRT ha sabut imposar-se al TORROELLA després d’un primer temps bastant fluix i pujant el novell dejoc en els darrers vint minuts. El partit comença amb domini del CRT però sense prednre aventatge en el marcador, practicant un joc anàrquic i precipitat. Els visitant van saber aprofitar aquest descontrol tarragoní per arribar al descans amb un favorable 7 a 15. En el segon temps el marcador no es va moure fins el minut 20 i arribat aquest moment el CRT mostrant una millor condició física va començar a jugar amb més intensitat. Aquest aspecte decisiu va fer capgirar el marcador aconseguint a més de la victòria (36-15) un punt bonus pel nombre d’assajos. El CRT va formar amb Marrugat, Serres, Cabellos; Jansen, Expósito; Juan, Ulises, Roig; Rodrigo, Jerónimo; Jose, Quim, Albertito, Marcel i Jeremías. Tambe van entrar en joc Joan, Viña, Arnau, Nolla i Solé. Els assajos van anotats per Jansen, Jero, Marrugat, Serres, Jeremías i Jose. Juan va anotar una transformació i Jose dues. Amb aquesta victòria el CRT ja suma 16 punts, superant els aconseguits en tota la temporada passada. El proper dissabte 22 el CRT rebrà a Tarragona el QUIMIC de Barcelona sense un favorit clar.