Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 15 de desembre del 2008

Els Senglars 14 - CEU 16

Matí fred i tapat en el Senglar´s rugby stadium amb bona assistència d´aficionats tenint en compte la baixa temperatura.
Una vegada més els Senglars van perdre un partit en els minuts finals per un ajustat 14-16 que els permet arrencar un altre puntet que els allunya una mica més de les dues últimes posicions.
Els Senglars van començar el partit bé jugant força temps en camp contrari i dominant lleugerament el partit, el CEU però s´avança en el marcador per un cop de càstig transformat en el min.7 de la primera part ( 0 a 3 ). Els Senglars segueixen insistint i el seu esforç es recupensat amb una assaig de Carles Pérez i transformació de Txiki en el min.10 ( 7 a 3 ).
En el min 15. els barcelonins fan el seu primer assaig i es col.loquen un altre vegada per davant en el marcador, la primera part acaba amb el resultat de 7 a 8.
En la segona part els Senglars tenen molts problemes a les touches i també a les melés i el CEU acaba dominant el partit, els barcelonins tornen a transformar un altre cop de càstig en el min45. que deixa el marcador 7 a 11. Els de Torroella aguanten el resultat i fins i tot es posen per davant en el marcador amb un assaig d´en Ramón en el min 64. amb la transformació d´en Txiki ( 14 a 11 ). Els Senglars però no van poder aguantar l´empenta de la davantera del CEU en els minuts finals i els de Barcelona fan la marca en el min.72 que deixa el marcador final amb 14 a 16.
Tot i la derrota els Senglars es queden en bon regust de boca i amb ganes s´afrontar el primer partit de la segona volta amb optimisme contra el Lleida.
Després del partit els Senglars i families es van desplaçar al Restaurant Sa Papil.la d´Esclanyà on van gaudir d´un magnífic dinar de Nadal. L´Entrenador Ian Robson va tenir unes paraules d´ agraiment als jugadors que treballen per l´escola senglar i va felicitar als jugadors Adrià per el jugador que ha tingut més progressió i Juan Komanchi com a jugador revel.lació de la temporada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

primera catalana? El9 diu 1a estatal...

Anònim ha dit...

algu mes te gust d'allioli encara?

Anònim ha dit...

jo :)

Ranger.

Anònim ha dit...

JO diria que els 3 primers punts els van fer de Drop, no de un cop de càstic.

Tiquismiquis

Anònim ha dit...

Si el CEU, va fer els primers 3 punts de Drop.