Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 21 de desembre del 2008

Fantàstic dia a Perpinyà


Els 56 components de l´expedició del Club de rugby Senglars van passar una magnífica diada de rugby a Perpinyà veient un emocionant partit de la Top 14 entre l´USAP i el Castres.
Tant els nens i nenes de l´escola, pares i jugadors sèniors van poder gaudir d´un magnífic estadi com és l´Aimé Giral ple de jugadors internacionals de primer nivell.
Tot i que no va ser el seu dia, vam tenir oportunitat de veure un del millors apertures del món, Dan Carter, internacional amb els All Blacks, o molts altres jugadors de primer nivell mundial com Nathan Hines,internacional amb Escòcia, Rimas Álvarez, internacional amb Argentina, Nicolas Mas i David Marty internacioaml amb França i molts d´altres...
Sens dubte un luxe que tenim al costat de casa, fins i tot més aprop que Barcelona i que hauriem d´aprofitar molt més.
El dia també va servir perquè els dos clubs firméssin la carta de col-laboració entre l´USAP i alguns Clubs Catalans durant dos anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

va ser molt emocionant el partit! Recordo que aaven 9-9 al minut 32 de la segona prt i en aquest mateix minut l'USAP va fer un ensaig molt bonic. Llàstima que Dani Carter fallès quatre kicks seguits (cosa molt poc habitual en un mig obertura de tanta qualitat).
Podríeu mirar de penjar les fotos del partit?
Moltes gràcies.

Martí Rufí (Garrins)

Anònim ha dit...

Ho intentarem,però amb les càmeres que portàvem no crec que hi hagi fotografies que valguin gaire la pena.