Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 7 de desembre del 2008

SENGLARS 24 - GARROTXA 10

Els Senglars van guanyar ahir Diumenge per 24-10 contra el RC Garrotxa en un partit intens on els objectius dels dos clubs es va complir satifactòriament. Per la part dels de Torroella l´objectiu no era més que donar minuts a jugadors no habituals en el 15 inicial senglar, perquè debutèssin nous jugadors i perquè jugadors que surten d´una lesió vagin agafant ritme de joc com és el cas d´en Tomàs. Els jugadors senglars van demostrar que poden fer-ho molt bé i que tenen un gran potencial i gran marge de millora.
Per part del RC Garrotxa el partit els va servir també per seguir millorant i per anar jugant més partits dels que voldrien després de jugar en una lliga, la tercera catalana, molt mal organitzada i que ha provovat que només hagin jugat 3 partits oficials aquesta temporada per 8 que n´han jugat els Senglars a Primera. Equip molt jove que de ben segur que en un futur proper estarà en el lloc que es mereix.
Només lamentar la lesió al genoll d´en Dani Tímid i del cop al cap d´en Ranger que tot i portar casc li van haber de donar 7 punts de sutura.
L´Únic que no va estar a l´alçada del partit va ser el nostre estimat "botiquín" que no estava preparat per atendre un company amb unes mínimes condicions quan ho necessitava.
Espere´m que els encarregats del botíquin ho tinguin en compte per properes ocasions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be el partit, ens ho vam passar molt be. Felicitats pels nous que vau debutar i especialment en Cromanyon i en Patricio que van fer marca.
Agur
Simón

Carles ha dit...

Ei ¿Com està el que es va fer mal al Genoll???

Anònim ha dit...

Sembla que poder tenim sort i no serà molt greu, té hora amb el trauma aviat i sortirem de dubtes.

Gràcies.