Patrocinador oficial Sènior

dijous, 22 de gener del 2009

Curs gratuït d’entrenadors de Rugby a XIII


Es comencen a veure els fruits de la recent adhesió de l'Associació Catalana de Rugby Lliga a la europea RLEF, la Rugby League European Federation. La federació europea està ben disposada a fer-nos conèixer el Rugby a XIII a través d'un projecte sense pretensions, però molt ben portat per la catalana i amb la col·laboració dels Catalans Dragons, l'equip insignia del Rugby a XIII de la Catalunya Nord.

Des de la ACRL ens arriba el següent comunicat convidant-nos a assistir al proper clínic gratuït per a entrenadors de Rugby Lliga.  Un curs homologat de nivell 1, dirigit tant als entrenadors del proper campionat  tretzista de Catalunya com a entrenadors del XV que senzillament vulguin ampliar les seves aptituds iniciant-se en el codi de XIII. 

És d'aquelles coses que crec que fan progressar el nostre Rugby i per tant des d'aquí els dóno la meva enhorabona. Aquí va el comunicat:
Curs d'entrenadors de rugbylliga - 30,31 gener i 1 de febrer - gratuït!!!

logo_rugby_lliga1L'Associació Catalana de Rugby Lliga organitza en col·laboració amb la RLEF (Rugby League European Federation) el primer curs amb homologació europea d'entrenadors per a rugbylliga a Catalunya. El curs també compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rugbi.

Aquest curs està dirigit a jugadors, entrenadors, àrbitres i tècnics en general de rugby que vulguin conèixer i aprofundir en el rugbylliga per a què gràcies a aquest títol i a la possibilitat de fer cursos de major nivell, puguin esdevenir entrenadors amb títol oficial.

Els objectius del curs són: 

  1. Conèixer la normativa bàsica del rugbylliga
  2. Aconseguir el títol d'entrenador europeu de nivell 1 de la RLEF
  3. Aprendre noves tècniques, sobretot en l'aspecte defensiu, per aplicar als entrenaments del rugby XV, com fan els millors equips del món
  4. Aprendre d'entrenadors professionals d'Anglaterra i dels Dragons Catalans de Perpinyà
  5. Formar entrenadors per l'equip tècnic de la Selecció Catalana de Rugby Lliga.

La durada del curs és d'un cap de setmana i tindrà lloc a les instal·lacions de l'INEFC a Barcelona.  Les dates i els horaris són els següents:

Divendres 30 de gener de 15 a 21 de la tarda
Dissabte 31 de gener de 9:00 a 19h (es farà una pausa per dinar)
Diumenge 1 de febrer de 9:00 a 19h.(es farà una pausa per dinar)

Entre els participants s'escollirà l'equip tècnic que acompanyarà l'Eric Delherbe (Seleccionador Nacional) en la direcció de la Selecció Catalana de Rugby Lliga, que des de l'agost del 2008 pot participar en competicions internacionals de forma oficial.

Podeu trobar tota la informació i com inscriure-us en el següent enllaç o descarregant-vos el pdf adjunt. Feu córrer la informació a tothom a qui pugui interessar.

Animeu-vos a conèixer el rugbylliga i si sous entrenadors de rugby XV penseu que els grans equips mundials (seleccions i clubs) utilitzen tècniques del rugbylliga en els seus entrenaments per millorar el nivell tècnic i tàctic dels seus jugadors.

Curs_d'entrenadors.pdf

Associació Catalana de Rugby Lliga
www.rugbylliga.cat



Charlas más divertidas con el nuevo Windows Live Messenger

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja m'hi he apuntat, queden poques places però si algú tambè s'hi apunta ja sap. Xavi tu que no juges i estas parat?

Parker

Anònim ha dit...

La veritat es k sona molt bé i puder si que m'apuntare, pero no se si ja estare treballant... el dilluns sabre més.
Merci parker!

Xavi (lisiat de moment)