Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 18 de gener del 2009

GÒTICS 6 - ELS SENGLARS- 0


Els Senglars van perdre aquest Dissabte per un ajustat 6-0 contra el líder de la categoria, el Gòtics de Barcelona.
Els Senglars que arribàven a la capital catalana amb varies baixes per lesions va donar la cara en tot moment i van fer un bon partit contra el Gòtics que va haver de patir molt per endur-se la victòria.
La majoria del partit es va jugar en terreny baix-empordanés però els Senglars van fer un fantàstic partit en defensa i només dos cops de càstigs transformats van decantar el partit a favor dels Barcelonins.
El Gòtics, gran favorit per endur-se la victòria clarament, es va veure sorprés al no poder fer cap assaig i perdre un punt bonus a favor dels Senglars. Un punt que poder trobaran a faltar al final de la lliga donada la gran igualtat que hi ha en la zona alta de Primera Catalana. D´aquesta manera els Torroellencs donen un altre petit pas cap a la permenència i es carreguen d´optimisme i moral per l´importantíssim partit de la setmana vinent que els enfrontarà contra un rival directe, el Parets del Vallès.
Lamentar la lesió del Pilier Ernesto Casagrande i alegrar-se per el bon partit jugat per tothom, l´actitud de l´equip i per demostrar que aquest cop no s´han notat les baixes de jugadors importants.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitaciones señores ahora mas que nunca.
saludos.
Facu

Anònim ha dit...

Felicitats!!

Joan reches

argentineta ha dit...

Estic orgullosa de vosaltres ;-D
Per altra banda, espero que la lesió de l'Ernesto no sigui res greu!!