Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 18 de gener del 2009

Gòtics 6 - Senglars 0

 
En la visita al camp del primer classificat, els senglars hem pogut sumar un punt de bonus en un partit ben jugat, que ha deixat molt bones sensacions. L'equip, que venia amb baixes i amb pocs canvis, ha respost molt bé i s'han tingut opcions de victòria fins al final. Des del principi del partit, el Gòtics ha dominat territorialment el partit, mantenint la possessió de la pilota, però una defensa excel.lent ens permetia recuperar la pilota, i enviar-la a camp contrari. En atac, s'han tingut poques ocasions clares d'assajar, la més clara de les quals ha estat una patada a seguir que la defensa del Gòtics no ha controlat, i que en Jaume ha estat a centímetres de plantar dins de marca. La jugada ha acabat en melé nostra a 5 metres, que l'àrbitre no ha deixar jugar, ja que s'arribava a la mitja part. La primera part ha acabat 3-0. A la represa, el joc ha seguit semblant, però el Gòtics no dominava tant el partit, i nosaltres hem pogut jugar una mica més. La defensa tant de davantera com tres-quarts ha seguit sent molt bona, i segurament ha estat el partit on s'han errat menys placatges de tota la temporada. Desafortunadament, en atac no han sortit gaires jugades, ja que tot i cometre molt pocs errors (molt bé les passades, la recepció dels xuts, i la posició en el camp), s'ha posat en problemes poques vegades la seva pressionant i efectiva defensa. El partit ha seguit igual tota la segona part, i amb la conversió d'un altre xut, s'ha arribat als últims minujts amb 6-0 en contra. Ha sortit alguna possibilitat bona de xutar a pals al final, però s'ha preferit anar a buscar la marca, que acostar-se en el marcador, quan faltava molt poc per acabar el partit.
 
El partit ha acabat doncs, amb 1 punt de bonus, que ens dóna confiança per als propers partits, i hem marxat a casa amb una derrota, però amb la satisfacció de la feina ben feta. Estem en el bon camí, però caldrà confirmar-ho amb victòries en els propers partits, que ens confirmin la permanència, que encara no hem assolit.


Nuevo Windows Live, un mundo lleno de posibilidades Descúbrelo.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona cronica;

Pensem que ha estat un partit, que els que venen encara s'han de guanyar, per tant ja sabeu, a entrenar tots dimecres i entre tots li hem de posar molt dificil a l'Ian per a fer l'equip.

L'actitut ha de ser la d'ahir, som un equip molt jove ( d'història, no d'edat ), i això fa que de rugby en sapiguem menys que l'altra equip, però si ho contrarestem amb les ganes...

Felicitata a tots, els que vam jugar, els que van venir i els que es van quedar!!!

Txiki

Anònim ha dit...

Que algu no es va quedar i va marxar??????

Anònim ha dit...

en juan juan!!

Anònim ha dit...

Ai! no havia vist que ja hi havia la crònica feta,......

Fugi

Carles ha dit...

FELICITATS. Un punt més al sac.

A seguir així, però ara a guanyar¡¡¡¡¡


Carles B.

Dakkon ha dit...

Felicitats pel bon partit Senglars!
Fuji empanat! ;)

Anònim ha dit...

Felicitats per el partit, per la defensa i el no baixar fisicament la segona part, molt comentat per d'altres equips del vostre grup.
Ara endevant i segur que sortiran els partits en victoria.
Moltes felicitats per el punt bonus tret al lider.

Salutacions de Casero

Anònim ha dit...

Per la petita part que em toca i parlant en nom propi vull agrair el suport de tothom.
Merci Carles Blasco, se't troba a faltar a dins del camp.
Merci i felcitats a tu tambe Casero perque perfí se't reconeix la teva feina, per exemple a la cronica del darrer partit a Tarragona on reconeixen un bon arbitratge.
Merci a en Nilin, Sonia i si em deixo algú que em perdoni.
Una sengla-abraçada a tots.

Anònim ha dit...

Punyetes Wayne Shelford, encara m'enrecordo del equipas que portaba els Maoris New Zealand i al cap devant anaba el seu capita el Wayne Shelford flamant numemero 8; feia temps que no sentia aquest nom, nom mitic i molt respectuos.

Moltes gracies per el comentari i la resenya, anim a tots i ara la proxima setmana no caigeu a la trampa del equip que jugueu que la primera volta, ja us vaig veure.

Salutacions de Casero