Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 19 de gener del 2009

a on són les flors de la LINDA!!!!

hem rebut un correu massiu a totes les comissaries del país , informant sobre un robatori d'unes flors en un domicili  d'Albons i estem rebent presions de les altes esferes "policials" (digase Saura?!) per tal que actuem amb força desproporcionada sobre un grup de Senglars que s'han saltat el coto del seu municipi i estan actuant de forma coordinada per la zona de la plana d'Albons, les societats de caçadors estan alerta i els estaments nacionals es troben en situació de "Def con dos" o sigui que nomès us hem de comentar una cosa QUE C......... HEU FET AMB LES FLORS!!!!!.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo em vaig trobar l´Ian i la Lynda a la fira de l´oli d´Espolla i els vaig veure molt enfadats, sobretot la Lynda. A més l´Ian tenia 3 trucades perdudes a les 6 de dematí amb el numero de telèfon d´un senglar ( no vull dir el nom ).
Jo us recomano que torneu les flors lo més aviat possible i poder ni regalaria alguna de ben bonica perquè se li passi l´emprenyada.
Bé, ja sou grandets... o no.

Lluís.

Dakkon ha dit...

Ups!
Bé, suposo que la meva opinió tampoc té massa pes, però suposo que ha estat una anada d'olla de borratxera feta amb bona intenció (imagino que les flors estan ben cuidades).
En tot cas, si realment s'han empipat, millor fer el que diu en Lluís per evitar mals rollos.
Al capdavall, si no hi hagués bon rollo amb l'Ian i la Lynda, suposo que no es farien aquesta mena de bromes, encara que el gust d'aquestes sigui discutible segons la persona (els senglars no destaquen per la seva delicadesa!).
Apa, salut i no hi feu mala sang, que jo crec que aquestes anades d'olla són símptoma de bon ambient a l'equip!

Nilín.

Anònim ha dit...

El problema és que hi ha molta gent per robar-li les flors i han tornat a triar les flors de la Lynda ( ja li van robar la temporada passada i les hi van tornar mig mortes, per no dir del tot).
Una vegada fa gràcia però dos poder ja no tanta... i a sobre trucar a les 6 del matí suposo per demanar el rescat de les pobres flors,... sense comentaris.

Dakkon ha dit...

Això també és cert. La pròxima vegada trieu millor l'objectiu i torneu els hostatges en bon estat de salut! ;)

Nilín.

Anònim ha dit...

DE LOS ROBOS.

Artículo 237.

Son reos del delito de robo los que, con ánimo de lucro, se apoderaren de las cosas muebles ajenas empleando fuerza en las cosas para acceder al lugar donde éstas se encuentran o violencia o intimidación en las personas.

Artículo 238.

Son reos del delito de robo con fuerza en las cosas los que ejecuten el hecho cuando concurra alguna de las circunstancias siguientes:

1.

Escalamiento.
2.

Rompimiento de pared, techo o suelo, o fractura de puerta o ventana.
3.

Fractura de armarios, arcas u otra clase de muebles u objetos cerrados o sellados, o forzamiento de sus cerraduras o descubrimiento de sus claves para sustraer su contenido, sea en el lugar del robo o fuera del mismo.
4.

Uso de llaves falsas.
5.

Inutilización de sistemas específicos de alarma o guarda.


xiquets aneu en compte.

Anònim ha dit...

Si se'n van adonar el diumenge de la desaparició de les flors i que la trucada a l'Ian fos també el diumenge a les 6 de la matinada, tot apunta que és culpa dels senglars que van acabar el 3r temps a una discoteca de l'Escala.
En l'estat d'embriaguesa en que deurien anar, penso que els seria igual passar per Bellcaire com per Albons per arribar a Torroella.
Suposant que fou així, els culpables es deuen poder contar amb els dits de les mans, per tant, proposo:

Castigar a TOT l'equip sense 3er temps fins que apareguin les flors amb el mateix estat que tenien en el moment del segrest i que es regali quelcom a la Lynda en senyal d'avergonyiment i penediment.

Crec que castigant a tot l'equip la pressió dels companys innocents en vers al segrestadors pot ser fruit del desmantellament del segrest.

PD: No us fieu de'n Xavi que tot hi estar lesionat i no haver fet el segrest pot exercir de còmplice retinguen els ostatges a casa seva.

Anònim ha dit...

el cercle es va tancant.je je

Anònim ha dit...

entre tres o cuatre...

Anònim ha dit...

o 5 amic anonim.

Millor deixa d'investigar no sigui que t'exquitxi l'assumpte.

Per cert, no m'agraden els anonims.

Participant del comando.

Anònim ha dit...

Això arribarà a ser una qüestió d'estat...
Si el tema de l'embargament del 3er temps pels senglars aviseu-me que dissabte haig d'anar a buscar-lo!

Ferna.

Anònim ha dit...

Hey!
L'Anna s'ha ofert a fer un pastís de formatge pel diumenge a contrapartida de tornar les plantes de la Linda sanes i en perfectes condicions.

Ferna i Anna.

Anònim ha dit...

Em sembla molt que ja és massa tard... i com molt bé diu el participant del comando cuidado no t´esTXIKI l´assumpte a tu també.

Inspector Ferrerons.

Anònim ha dit...

Ai estimat i desaperegut Inspector Ferrerons, tu tan agut i pujnxant com sempre.

Primer; M'han arribat veus que les flors ja tornen a ser en el seu lloc en perfecte estat.

Segon: Mai és massa tard. Anna, fes el pastís, i sino perdonen als assaltants ens el mengerem en senyal de preocupació, que sempre fa venir gana.

Tercer; i el punt més important, a mi dissabte al vespre em va desapereixer el movil, i el vaig recuperar el diumenge al matí. Ningú té probes per acusar-me, ni tan sols t inspector ferrerons.

Apa, busca el teu amic el nen del patinet i aneu a fer un vol.

Txiki

Anònim ha dit...

la coartada del movil no s'agafa gaire per enlloc ,qualsevol advocat la tiraria per terra ,vas presentar denúncia o vas trucar a movistar per donar de baixa la tarjeta? etc. etc.

pd. qui s'excusa s'acusa diu una dita romana.