Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 25 de gener del 2009

Senglars 32 - Parets 7

 
En dia radiant però ventós, amb temperatura ideal per a jugar, s'ha disputat el partit contra el Parets. Ja feia dies que es parlava d'aquest partit, ja que es disputava contra un rival directe per a la permanència, i amb l'antecedent de l'últim enfrontament, on es va perdre el partit en l'últim segon.
 
L'encontre ha començat per part nostra amb moltes imprecisions i cap dels 2 equips aconseguia imposar-se en el joc. De mica en mica però; els nervis s'han anat fonent i la concentració ha començat a aparèixer. Els davanters, dominants en la melé, i controlant el joc tancat molt bé, han començat a funcionar, i fruït d'això ha caigut la primera marca en una jugada col.lectiva. Poc després, s'ha passat un xut a pals. A la meitat de la primera part el marcador era de 8-0, i aleshores hem intentat portar el joc en el camp contrari, aprofitant el vent a favor. Avui ha bufat vent de ponent i garbí, diferent de l'habitual tramuntana. Per l'orientació del nostre camp, la tramuntana entra de costat i perjudica els 2 equips tot el partit, però avui en la primera part el vent bufava cara a mar, i ho hem sabut aprofitar. Així doncs, amb una davantera que s'imposava i uns tres-quarts que pressionaven de valent en els xuts llargs, han caigut 2 assajos més (20-0). El Parets puntualment ha arribat a la nostra 22, aprofitant el seu joc de penetració ràpida en davantera i tres-quarts, però s'ha defensat bé i no s'han passat angúnies excepte al final de la primera part, amb una melé seva a 5 metres de la nostra marca.
 
Es temia el començament de la segona part, ja que el Parets disposava de gent ràpida per pressionar-nos amb el vent en contra; però no ha estat així. Els davanters han continuat molt seriosos i pràcticament no han comès errors, i els tres-quarts es mostraven segurs i pressionants en defensa, i sortien a l'atac amb criteri. S'han fet canvis de refresc, i s'han pogut aconseguir dos assajos més en els primers 15 minuts. L'equip no ha abaixat el to, i s'ha pogut controlar bé el partit fins al final. Quan faltaven 10 minuts, el Parets ha aconseguit un assaig en una melé a 10 metres de marca, on el seu mig melé ha entrat amb força i ha marcat sota pals.
 
Al final doncs, victòria amb bonus en un bon partit de tot l'equip, en un enfrontament molt net. Només lamentar la lesió de l'Òscar, que tot i els antecents del genoll esperem que sigui poc important. Avui també ha estat el primer partit oficial d'en Jordi Casas, "El Rey de las Nenas". I la setmana que vé, un merescut descans, per a rebre la setmana següent al GEiEG, en el derbi gironí.
 
Alineació: Martin, Carles V., Pilla, Ramon, Teo, Marc, Simon, Cookie, Martí, Tomàs, Carles P., Lluís, Txiqui, Jaume, Bep, Juan, Facu, Garri, Òscar, Fugi, Pelli, Jordi.


Actualízate, descubre el nuevo Windows Live Messenger. ¡Descárgatelo ya!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que el vent no era de Gragal!!!

Jugadors jugant a la play dubtosos.

P.D: Bona crònica i a pensar amb el pròxim partit.

Anònim ha dit...

Vols dir que el vent no era de Gragal!!!

Jugadors jugant a la play dubtosos.

P.D: Bona crònica i a pensar amb el pròxim partit.

Anònim ha dit...

Vent:
a l'extrem nord-est bufarà tramuntana de moderada a fort al final del dia. A l'interior de la meitat est bufarà vent fluixi de direcció variable, mentre que al Litoral dominarà el component oest fins al vespre, sobretot de garbí, a partir d'aleshores quedarà fluix i de direcció variable. A la meitat oest del país seguirà bufant vent de component oest entre fluix i moderat, si bé al final del dia es reforçarà i a les terres de l'Ebre serà entre moderat i fort.

Font meteo.cat


el perepunyetes.

Anònim ha dit...

El vent bufava de terra cap a mar, d'oest a est, de ponent a llevant, d'esquerra a dreta, etc....

Anònim ha dit...

de dalt a baix?

Anònim ha dit...

era un tornado¬¬

Anònim ha dit...

HOLA SENGLARS .
FELICITATS PER LA VICTORIA DEL DIUMENGE , MAGNIFICA LLIÇÓ DE RUGBY QUE EN VEU DONAR,
I EXELEN COMPORTAMENT DINS I FORÀ DEL CAMP .
ES FANTÀSTIC QUE A CATALUNYA PROLIFERIN CLUBS COM EL VOSTRE , SENTO ENVEJÀ SANA DECOM FUNCIONA EL VOSTRA CLUB AMB TANTS POCS ANYS DE SOLERA EN AQUEST MON DEL RUGBY
SOU L'EXEMPLE A SEGUIR .
CREC QUE DE SEGUIR AIXÍ , AMB ESFORÇ I FEN PINYA NO TRIGAREU GENS A FER LES ESPANYES .
FELICITATS AL FUJI (Albert Guardia ) PEL PARTIT JUGAT AMB TANTA ENTREGA I VALENTIA VA SER FANTÀSTIC
VEURE JUGA DE AQUELLA MANERA .
FELICITATS SENGLARS SEGUIR AXI QUE LA LLIGÀ ES MOLT LLARGA I PODEU FER MILLOR.


GRÀCIES PER LA LLIÇÓ DE RUGBY.
DEMANO DISCULPES AQUÍ VAIG PODER OFENDRE EL DIUMENGE O ANTERIORS VEGADES
DE TOT S'APRÈN UNA MICA HO SENTO.

DAVID PAGAN (multiusos del RC parets)