Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 8 de febrer del 2009

Senglars 5 -GEiEG 24

El Senglars s'han quedat sense puntuar per primer cop aquesta segona volta en l'esperat derbi contra el GEiEG. En un dia esplèndid, amb un vent moderat de mestral menys fort del previst, i amb una afluència de públic molt important, ha començat l'enfrontament amb domini territorial altern. El joc ha estat molt dominat per les davanteres i la intenció dels equips de jugar a camp contrari mitjançant xuts no ha permès veure un joc massa continu. Nosaltres hem controlat bé el partit, els nostres davanters es mostraven ferms en melés, touches i el joc tancat, i la línia defensava bé els ràpids oponents; però hem tingut molts problemes amb els cops de càstigs, provocats per l'excés d'entusiasme en les jugades estàtiques i a la precipitació amb la que hem jugat algunes vegades. Cap al minut 25 en Pelli ha estat expulsat 10 minuts per excés de cops de càstig de l'equip, i 5 minuts després el GEiEG aprofitant un error de col.locació en la defensa i la superioritat numèrica, ha trencat la línia en una jugada a la zona de 22 i han marcat sota pals. Això no ha canviat la tònica del partit, nosaltres hem seguit el nostre joc, amb bona defensa i atacs lents però profunds de la davantera, encara que els cops en contra i decisions equivocades en jugades d'atac en la línia ens ha impedit crear problemes seriosos al contrari. La segona part començava 0-7, i el Girona ha ampliat el marcador poc després amb 3 punts en xut a pals. Cap al minut 15 de la segona part, un dels pocs errors que hem tingut en la touche, ens ha fet perdre una de favorable dins de la nostra 22. Els seus davanters han jugat ràpid i han entrat a marca. El marcador es posava 0-17, i amb el partit que s'escapava de les mans, s'ha posat setge al GEiEG i s'ha jugat molts minuts a 5 metres de la marca. Semblava impossible que l'assaig s'escapés, però no ha estat possible de marcar. Hem canviat part de l'equip, i amb homes de refresc s'ha tornat a la càrrega; i després de pressió i joc continu per part de tot l'equip, ja jugat agressivament fins a aconseguir marca per part d'en Simón. El marcador estava 5-17, i faltaven 5 minuts per la finalització; aleshores s'ha atacat a la desesperada sense prendre precaucions defensives, i això amb un equip com el GEiEg es paga, i en un contraatac fulminant ens han fet un assaig transformat.

En resum, un partit amb una presència aplastant de les davanteres, que s'ha jugat correctament, però no el suficient per guanyar. El partit ens ha arribat en un moment bo per a nosaltres. Entrenem bé, sabem a lo que juguem i tenim gent, però sabíem que per guanyar al GEiEG havíem de fer un partit molt bo, i no ha estat així. La falta d'idees en atac i especialment la enorme quantitat de cops pitats en contra, ha estat donar oportunitats a un equip que les sap aprofitar. Això sí, l'actitud ha estat excel.lent i s'ha donat una bona imatge a tot el públic present. Ens fa sentir orgullosos haver estat capaços de congregar a més de 300 persones que no han parat d'animar, i que fan que jugar aquí sigui un autèntic plaer. Entre elles hi havia diferents personalitats i gran quantitat de nens, que ens dóna esperançes d'aconseguir una (encara més)sòlida implantació a la comarca.

Després del partit, gran dinar entre els 2 equips i acompanyants, que ha estat seguit de la visió de Escòcia-Gales al camp mateix, amb la instal.lació de 3 TVs. Ara, el Químic la setmana que vé, i a seguir divertint-nos i aprenent.

¡Haz tu clic solidario y ayuda a África! ¡Puedes empezar ahora!