Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 28 de març del 2009

CEU- 16 ELS SENGLARS-10

Els Senglars s´han desplaçat avui Dissabte a Barcelona per jugar el seu últim partit de lliga contra el Club Esportiu Universitari, tercer classificat.

La tarda començava bé, el terreny més dur de lliga quedava tou i enfangat gràcies a la pluja caiguda durant tot el dia, una gran notícia per els nostres ossos fatigats després d´una lliga dura i competitiva com és la primera catalana.

l´Equip es presentava a la capital amb moltes baixes i només 19 valents en formàven la convocatòria i amb una aliniació més que estranya amb dos piliers jugant de segones linies.

El Senglars tot i aquests petits problemes han jugat un gran partit tot i la derrota 16-10, aconseguint 1 punt bonus per perdre per menys de 7 punts.

Els Senglars s´avançàven en el marcador en una jugada de pressió que Bilal molt atent recuperava la pilota i la plantava en zona de marca. En Txiki posteriorment transforma el xut a pals,0-7. La mitja part acaba en 6-7 després de que el CEU transformi dos cops de càstig.

En la segona part els Senglars decideixen xutar un cop de càstig molt centrat que posa el marcador 6-10. Els minuts passàven i els Senglars veien que la victòria era possible.

Un altre cop de càstig transformat per els barcelonins els torna a acostar perillosament al marcador amb un 9-10. A deu minuts del final però una jugada desafortunada on una pilota incontrolada surt d´un ruck a favor nostre i un jugador del CEU ho aprofita quedant-se sol i marcant a plaer sota pals amb la conseqüent transformació que deixava el marcador definiu, 16-10.

Enhorabona a tothom, s´ha acabat la lliga amb l´obgectiu de la permenència aconseguit i amb la cara ben alta jugant de tu a tu contra el 3ºClassificat dominant gran part del partit. Només lamentar una discusió entre dos jugadors sense precedents en el vestuari senglar a la finalització del partit on espere´m que implicats ho solucionin ràpidament.

Els Senglars seguiran entrenant com sempre per preparar els partits contra el Químics "B" el proper Diumenge 19 d´Abril, el "possible" partit el Divendres dia 24 d´Abril contra els Bandolers de Farners, el nostre V-RUGBYROCK el 2 de Maig i el partit a l´Alguer el 16 del mateix mes.