Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 8 de març del 2009

CORNELLÀ-26 ELS SENGLARS-7

Els Senglars es van desplaçar ahir Dissabte a Cornellà per jugar un partit important per poder aconseguir la 6ºplaça en la classificació.
Els de Torroella que es veien amb força per treure un resultat positiu després de haber guanyat per un contundent 44-5 la setmana anterior a un altre rival directe no va poder aconseguir la victòria i va caure per 26-7.
El partit va començar molt bé per els Torroellencs jugant uns deu primers minuts fantàstics i aconseguint la seva única marca i transformació del partit. A partir d´aquí tot va fer un gir absolut i el Cornellà va reaccionar i els Senglars es va anar desinflant apoc-apoc.
Els Senglars van tenir problemes en la touche on els del Baix-Llobregat van ser millors, en les meles, els Senglars van ser molt superiors i fins i tot en van guanyar varies de contràries però no en van saber treure prou profit. En la linia de tres-quarts no es va poder travessar en cap moment del partit la defensa contrària i les poques errades en defensa que es van cometre van ser ben aprofitades pel Cornellà.
En definitiva, partit estrany on es volia i no es podia, masses interrupcions en el joc que no deixàven agafar el ritme, desicions àrbitrals molt discutibles sobretot en varis cops de càstig per no alliberar la pilota (no és excusa per la derrota) i falta de confiança i empenta per remontar el partit.
I com es va fent en aquestes últimes temporades i per l´amistat que uneix els dos Clubs, es va celebrar la Pernil Cup, on aquesta vegada van ser els Torroellencs qui van haber d´afilar el ganivet i tallar el pernil en el tercer temps.
Espere´m fer un millor partit en la próxima jornada davant la nostre afició contra el Poble Nou enginyers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ANIMO que no decaiga, que son muy buen equipo.

Facu.

Anònim ha dit...

Només volia donar-vos les gracies per l´ambient de camaderia que hi ha entre els nostres 2 clubs.

Una salutació a tots els Senglars.

Oscar Catalan-RC Cornellà

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres Òscar, espere´m menjar molts més pernils amb vosaltres.

Lluís.