Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 1 de març del 2009

Senglars 44 - Tarragona 5

 
El partit d'avui era important perquè jugàvem contra un rival directe a la classificació i perquè en cas de guanyar assolíem matemàticament la permanència. En les darreres setmanes havíem entrenat bé, i l'equip es trobava amb confiança per a fer un bon paper avui. Així doncs, en un dia molt gris, humit i moderadament ventós, rebíem a un Tarragona amb l'objectiu de guanyar i esborrar el mal record del partit d'anada.
 
Hem començat el partit jugant molt malament. L'equip estava completament descol.locat en el camp i els nervis feien que les jugades sortissin malament una darrera l'altra. Hem tingut sort que el Tarragona (que venia molt just d'efectius) no ha estat encertat en els atacs, perquè hauríem començat el partit perdent merescudament. Afortunadament, l'equip ha començat a funcionar millor; i en la primera jugada de perill seriós que hem creat, hem fet marca en la sortida d'una melé a 15 metres de marca. Els davanters han començat a imposar-se; sobretot en melés i rucks, i no tant en les touches, on durant tot el partit ambós equips han guanyat les seves sense cedir-ne gairebé cap al contrari. Els tres-quarts no han estat gaire encertats atacant en aquest període; hi ha hagut errors en l'execució de les jugades, però s'ha defensat i pressionat bé. En una touche favorable a 5 metres ha vingut la segona marca, i la tercera ha arribat en un xut profund, on la línia ha pressionat bé al seu arrier, i s'ha robat la pilota per a plantar-la a la línia d'assaig. La primera part s'ha tancat amb un altre assaig, al trencar en Tomàs la defensa tarragonina (24-0). El partit estava encarrilat, però vista l'experiència de l'anterior partit sabíem que encara no havíem sentenciat. I efectivament, en els primers minuts de la segona part el Tarragona ha pressionat, i ha creat ocasions de marcar, però en una altra jugada de davantera nosaltres hem pogut ampliar la diferència. Aleshores el Tarragona ha fet marca en un ràpid atac (29-5). Hem efectuat tots els canvis en aquests minuts, i amb els homes de refresc s'ha pogut dominar bé el partit fins al final, aconseguint 2 marques més mitjançant la línia de tres-quarts. En la segona part hi ha hagut més moviment de pilota. Els davanters dominaven fermament, fent fins i tot llargs mauls que el contrari no podia derrumbar, i els tres-quarts han aprofitat les escletxes que creava la davantera per a jugar i crear ocasions. Al final, 44-5, victòria i punt de bonus.
 
Destacar el debut d'en Bilal com a senglar, que ha fet una marca, i l'actitud del Tarragona, que ha creuat Catalunya per a venir a jugar a casa nostra, i que tot i que venien en quadre, sense gairebé canvis i amb jugadors tocats a la segona part, ha estat combatiu però jugant sempre net.
 
Alineació: Martin, Pilla, Ramonet, Marc, Cookie, Simón, Martí, Tomàs, Lluís, Teofrastio, Carles Banyoles, Carlitus Perez, Txiqui, Xavi, Abdou, Juan, Bep, Fugi, Ferna, Petardu, Bilal, Jordi "O rei de las mulheres"


Diferentes formas de estar en contacto con amigos y familiares. Descúbrelas. Descúbrelas.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Marques del partit:

min 15: Ramón + trans.Txiki
min 21: Lluís
min 32: Fuji
min 40: Tomàs + trans.Txiki

Primera Part: 24-0

min 54: Carles Pérez
min 58: Tarragona
min 65: Bilal
min 75: Bep
min 80: Txiki

Resultat final: 44-5

Olly ha dit...

Felicitats nois, que bé heu fet.

També jugava aqui a Anglaterra contre uns Australians per London Cornish 3's. Hem guanyat. Tot anava bé tret que tinc ull negre i vaig pusar la meva má en una caca. De gos o guineu. Per aixo em van fer beure una pinta en una cursa al bar despres. Vaig perdre.

Doncs fins aviat nois

Anònim ha dit...

Felicitats!

Joan Reches

Anònim ha dit...

Felicitats Oly!!

Aquí l'ernesto , ls caques les recull amb els dits i en les treu del camp, perque no les trepitjem!!

Anònim ha dit...

muy bien señores.
Facu.

Anònim ha dit...

FELICITATS¡¡¡¡¡¡¡


OBJECTIU ASSOLID


El Senglar segueix sent un EQUIP DE PRIMERA.


Carles B.

Anònim ha dit...

Olly, això et passa per tornar a Anglaterra, aquí en els camps no hi han guineus que caguin...

fugi

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a tot el Team Senglars, avui a la tarda he trucat al Lluís per felicitar-lo i ara ja faig mes extensible la felicitació a tots i a totes, ara a per el Pernil Cup, i gaudir d'ell.
Moltes Felicitats per permanencia i ara ja podre pixar en les paperes com be comentaba el altre dia cert jugador senglar.

Gabriel Casero

argentineta ha dit...

MOLTES FELICITATS WAPOS!!!
Estic orgullosa de vosaltres ;-D
(Que no em veieu, no vol dir que no us segueixi!!)
Felicitats i Abraçades a tots!
La matadora...