Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 8 d’abril del 2009

CRÒNICA O NO D'UN PARTIT RUGBY AMB MAJUSCÚLES

Ahir dimarts , es va celebrar el partit entre els Senglars i el Hugh Christie College i dic Senglars i no Escola perquè al meu entendre (modest) , l'actitud dels nois i noia de L'Escola va estar a l'alçada de l'equip sènior . Bona actitud a dins i a fora del camp però a dins veiem com la nostra davantera era molt forta i entrava de manera resolutiva i la línia no desmereixia gens tot i que tenia al davant a una línia molt ben col.locada i superior tan fisica com tecnicament .Però no entraré a fer una crònica del partit des de el punt de vista tècnic que per això hi hà gent més capacitada que no pas jo ,començant per els entrenadors , nomès expresar la sensació d'orgull que vaig sentir i crec que els que estavem presents tambè amb les ganes dels nostres Senglars "petits" que deixen entreveuere que si continuen amb aquestes ganes ens pendràn el lloc als grans d'aqui a poc temps i no hi hà cosa que hem faci més il.lusió que algú que pugi de la nostra base ens  apreti per tal de reclamar el seu lloc a l'equip això vol dir que tots els cops ,lesions i males passades han valgut la pena ja que el rugby a casa nostra es va assentant cada vegada més amb aquest jovent .
per tot això ,gràcies Tècnics i Senglars de l'Escola i tambè al GEiEG ,per deixar-me gaudir d'aquesta experiència.

Joan Reches

3 comentaris:

Unknown ha dit...

gracias Joan por la crónica, gracias a los niños, gracias a la gente que vino a animar, gracias a todos. Ernesto. por si no quedó claro, estoy muy agradecido

Anònim ha dit...

Jo també vaig quedar impresionat de l´evolució i les ganes de l´escola.
Felicitats a tots els jugadors i els entrenadors.

Lluís.

Pelli ha dit...

Tornaré a repetir la paraula,ORGULLÒS del Rugby base que tenim a Torroella (i Girona).
La feina de tots els entrenadors de l'escoleta de fa varis anys comença a sortir a la llum, i , sobretot tots els components de l'escoleta (jugadors/res) poden estar molt contents que ja tenen unes maneres que en molts casos superen els sèniors.
Ànims per continuar amb aquesta actitud.

MArc.