Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 3 de maig del 2009

ÈXIT EN EL V-RUGBYROCK



El Dissabte dia 2 de Maig es va celebrar la cinquena edició del RUGBYROCK amb un gran èxit. Fantàstic dia on tothom va poder disfrutar del rugby i la festa.

El Torneig va començar amb els veterans a les 12:00 del matí on varis jugadors provinents d´arreu es van aplegar a Torroella per jugar i d´aquesta manera també unir-se a la festa.

El Torneig sènior amb la presència de 8 equips, dos de britànics i 6 de catalans va començar a les 13:00 del migdia i va acabar quasi a les 21:00 del vespre oferint un bon nivell de rugby.

En el grup A en va sortir guanyador el Driffield RFC amb un equip molt potent tot i que el Químics de Barcelona no li va posar les coses gens fàcils oferint un gran rugby.

El GEiEG i la Garrotxa van aconseguir el 3º i 4º lloc dins del grup A.

En el grup B els Senglars van aconseguir arribar a la final per segon any consecutiu aconseguint dues victòries contra el Flint Galès i el Poble Nou Enginyers i un empat contra l´Exiles Barça.

La final no va tenir gaire història i el Driffield RFC se´n portà la victòria per un contundent 31-0 contra uns Senglars que no van poder fer gaire res contra la superioritat tècnica i física dels anglesos.

Una llàstima que alguns equips es presentèssin a Torroella amb pocs efectius, fet que va deslluir una mica l´apartat esportiu del Torneig.

Després de la final tothom va poder gaudir de les 6 televisions instal-lades al camp amb un bon partit de la Heineken i del espectacular Barça.

Tot seguit els jugadors i amics van seure a taula per poder recuperar forces amb un bon sopar i amb molt bona companyia, primer amb els Mojodealers i després amb The Kinky Coo Coo´s.

Però no tot va acabar aquí i encara quedaven forces per anar a l´Estartit, primer al Bar Splash i després a la Sala Mariscal.

El RUGBY CLUB SENGLARS dona les gràcies per l´ajuda a en Salvador Brasó per organitzar el partit de veterans, a en Carles Blasco per la seva ajuda durant tot el dia, als àrbitres del Torneig Josep MªRufí, Bernat Llobet, Gabriel Casero i Marc Riera. També un especial agraiment a la gent del Bar Nafent per l´ajuda en el concert, a tots els nois de l´escola senglar que van ajudar durant tot el dia a recollir pilotes i a fer de liniers, a en Marc Roura com a tècnic del concert, a l´Angi, Ona,Shophie per la propaganda, a l´Anna per el seu pastel increible amb l´escut dels Senglars i a en Xavier Saurí per el Canal+. També gràcies a en Carles Cintora dels Enginyers, Carles del Químics, Mike and Lilian,Quim del GEiEG, Lluis i Mariona de la Garrotxa i Cristian de l´Exiles.

I finalment a TOTS els Senglars que s´han involucrat i s´han esforçat tant Divendres,Dissabte i Diumenge perquè el RUGBYROCK sigui un FANTÀSTIC torneig de rugby.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

congratulations to everyone for a fantastic day.
well done senglars for both the organisation and for reaching the final.we were beaten by a much better team.
ROBBO

Anònim ha dit...

Moltes gracies per organitzar un torneig com aquest. Va ser genial.

Wepe (QER)

Pelli ha dit...

Gràcies a TOTS els equips pel seu comportament examplar i esportiu.

Un any més el Rugby Rock ha col·locat el llistó una mica més alt.
L'any vinent caldrà treballar de valent per igualar-lo.

Salut, Rugby i Festa.