Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 18 de maig del 2009

VIATGE A L´ALGUER - COPA 4 BARRES

Ja hem arribat de l´Alguer després de passar 4 dies fantàstics.
Agafem l´avió a Girona el Dijous pel matí i a les 12:00 del migdia ja som a Sardenya, els amics Gustau i Favio ens esperen a l´aeroport i ens acompanyen fins a l´Hostal.
Després de deixar les bosses, la " comissió " s´encarrega de repartir les "currutaques", en Pilla ha de portar un pitet i un paraigues petit, l´Olly ha d´anar amb una perruca i la barretina, en Tomàs ha d´anar maquillat i finalment en Jordi Casas ha de gurdar una pilota com si fós un tresor. Les "Currutaques" van anar canviant de jugadors segons anàven passant les hores i els dies...
Per la tarda tenim una brillant idea i decidim anar a visitar Bars, ens dirigim al centre de l´Alguer i gràcies a que les rondes eren de 25 cervesses intentem negociar el preu de la "Birra" a la baixa amb prou èxit. Cap a les 9 entrem tots a un restaurant i deborem una espècie de cosa rodona amb diversos ingredients a sobre. Després de sopar decidim continuar visitant bars fins altes hores de la nit.
El Divendres va ser el dia cultural i en Gustau molt amablement ens va fer de guia turístic, qui millor que un professor d´història de la Universitat de Sassari. El Club va llogar un autocar que ens portà primer a visitar els "Nugaris", unes fabuloses construccions dels avantpassats sards i després vam poder visitar una petita part de la costa de Sardenya. Acabada la visita cultural vam anar a un agriturisme per degustar el menjar típic sard, inclús ens van cuinar la nostre pròpia carn, el senglar, tot boníssim. A les postres ens va venir a visitar un "Crack" en Luca Nurra jugador i entrenador de l´Alguer, un tiu collonut. Després de recuperar una mica d´energia ens vam dirigir al camp de rugby per entrenar, la veritat és que ens va anar molt bé poder suar una mica i treure tensions acumulades. Un cop acabat l´entrenament la gent de l´Amotori club de rugby ens va convidar a sopar en el mateix camp, res no podia anar millor...
La nit del Divendres ja us la podeu imaginar, més de lo mateix.
El Dissabte era el dia més important, el dia del partit, després d´aixecar-nos tard i amb mal de cap tornem a menjar una d´aquelles coses rodones tan bones i ens dirigim el camp.
El partit no va tenir massa història i l´Alguer amb varis jugadors del primer equip ens va passar per sobre, la veritat és que no sé el resultat però vam perdre per molts.
Però l´equip estava content, vam donar tot el que teniem al camp i això és lo important, a més estàvem bastant perjudicats després de dues nits a l´esquena i contra un gran equip no vam poder fer gaire cosa més. L´Alguer ens va preparar un extraordinari tercer temps, carn i peix i beguda per parar un tren. Durant el tercer temps els dos clubs van repartir varis obsequis, el President dels Senglars Lluís Raurich, l´entrenador Ian Robson, el capità Txiki i el millor jugador del partit per part del Torroella Martí Pujol van ser obsequiats amb varis regals i els dos Clubs es van mostrar orgullosos de ser participants de la Copa 4 Barres.
Després del tercer temps cap al centre d´Alguer una altre vegada, ja us podeu imaginar, va passar de tot i més, anècdotes que recordem i altres que no.
El Diumenge era el dia de tornada i vam poder aconseguir convèncer la mestressa de l´Hostal perquè ens deixés estar en les habitacions tot el dia ( l´avió sortia al vespre ) i ella mateixa ens va cuinar 15 Kgr de Vedella que nosaltres haviem comprat el dia anterior. Dia de relax, recordatoris, cartes, les últimes cervessetes,... tot perfecte.
Surt l´avió i tornem a casa. Gran viatge, ens ho hem passat pipa i hem fet equip.
Volem agraïr de tot cor a en Gustau, Luca Nurra, Favio, Salvador i a tots els jugadors algaressos que ens van fer de taxi en moltes ocasions la seva hospitalitat i haver contribuit a que aquest viatge hagi sigut fantàstic per nosaltres, espere´m tractar-los igual de bé quan vinguin a Torroella.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé qui a escrit això, però no ens ho vam passar gens bé!!!!!Ja,ja.

La veritat que un gran viatge, i agraïr a tothom, algueressos i catalans el gran viatge.

Les anècdotes, jajaja. Bonissimes totes.

Txiki

Anònim ha dit...

me lo he pasado molt be ragazzi,
gracias a todos..
juanjuan

pd:la pelota la tiene la mestressa de l´Hostal, que guapa joder...

Anònim ha dit...

tu siempre a lo tuyo ,juan juan eres un "latinlover".

Anònim ha dit...

Y viste! a las chicas les gusta........

Anònim ha dit...

JA ESTÀ?, AIXÒ ES TOT?, BUENO, PODRÍEU EXPLICAR MES COSES, NO?.
PER CERT, COM QUEDA EL CALENDARI ACTIVITATS, ENTRENAMENTS, … ?
SALUT A TOTS I FINS AVIAT
SIMÓN

Anònim ha dit...

Amic Simon, noés que no volguem explicar res més, es que la nit ens confon, i els carabinieri diuen que no podem dir res mentre estem en secret de sumari...
Els entrenos s'han suspes fins a nova ordre, pero un grupet anirem a correr al mas Fuster (on viuen en Marti i Bep) els dimarts i dijous a les 20h, i comencem avui!
A veure si tens sort i algun senglar despistat recorda més coses...

Si no men recordo no ha passat!

Anònim ha dit...

I els divendres volley a la platja no?

A veure si firmeu els missatges

Xuse

Anònim ha dit...

M'alegro que us ho hagueu passat tan bé!!

Jo per la meva part no tinc tan bones notícies..... M'han confirmat que inc el menisc i el lligament creuat trencats..... gr.....

fugi

Anònim ha dit...

Ostia fugi! Quina mala llet, tio. Ja en som uns quants, Oscar,Dani i jo mateix.
Si necessites la ferula només m'ho has de dir.

Parker

Gira? nose?¿? m'en recordo de sortir de Girona amb avio i de despertarme al meu llit tambè a Girona.jeje

pilla ha dit...

la gira era aquest cap de setmana?

Unknown ha dit...

he colgado alguna fotillo en el feisbuc. así que quien quiera darse una vuelta podrá verlas.
todo dentro de lo admitido por los caribinieri

Anònim ha dit...

Quina por que em feu... ay señor! Tant de secret de sumari, tant de carabinieri... millor no saber

Izas

Anònim ha dit...

ja entraré a la base de dades de la interpol a veure que hem surt, però hem sembla que al costat dels most wanted hi haurà algú conegut , no se perquè però hem fa mala espina!!
espero que us ho hagiu passat molt bé!!

Joan reches

Anònim ha dit...

Fugi, espero que et recuperis aviat i et tornem a veure "brincar" pel camp, Anims!!!

Joan, tranquil que no varem haver de fer res, no va fer falta, aquests carabinieri son bona gent i no varen muntar cap follón, sino ja els haguessim dit alguna cosa.....
Lo dit, recupereu-vos aviat

Gibbins.

Anònim ha dit...

Bé nois. Ho he disfrutat molt

Fins aviat... Olly

Anònim ha dit...

Fugi tiu!
No m'ho pensava pas! Quina mala llet!
Per cert! tots els lesionats de creuats de l'equip s'ho han fet al nostre camp? pk si és aixi mirem quines botes portaven, si eren mes o menys iguals puder hi te alguna cosa a veure la gespa artificila amb les botes que no siguin adequades, no se... es que ja en van uns quants... i no ens ho podem permitir no?...

Xavi
Per cert! el comentari firmat amb lo de "si no men recordo no ha passat" es meu Xuse!

Anònim ha dit...

jo diria que si ,investigant per la xarxa , he pogut comprobar com el fet de portar tacs molt llargs i si la gespa està seca i sense "pentinar" pot provocar que es clavin a terra les botes ; a la hora de la melè va molt bé però en casos de canvi de ritme i sentit pot provocar que el genoll o el turmell no aguanti . i jo recordo perfectament com a mi el peu no hem va seguir el cos si no crec que haguès rebut tant fort o sigui que fem una reflexió i camviem les botes per unes demés adequades per aquest camp les nostres articulacins i ossos ens ho agrairàn!!

Joan reches

Anònim ha dit...

Jo entreno amb bambes de correr i no he petinat mai, encara. Unes multitac segur que anirien de perles!

Tambè es sabut que els camps artificials donen un petit rebot al correr, que es molt dolent per les articulacions, però per això no i podem fer gaire.

Parker

Anònim ha dit...

Jo això dels tacs llargs ja ho sentit també, i crec que és veritat, però en el meu cas jo he jugat sempre aquest any amb botes de goma amb tacs molt petits, o sigui aquí les botes no han influït....

fugi

Anònim ha dit...

Jo tb m'ho vaig passar molt be.
Anims als lesionats: Recupereu-vos aviat.
Ens veiem, i si no, bon estiu a tothom.
Bube

Anònim ha dit...

Hello!
Sembla que sí que us ho vareu passar molt bé!!!
Pel tema d'evitar lesions, si s'ha de demanar a l'ajuntament que es pentini el camp més sovint o altres coses, no ens ho hem de pensar... Jo ja començo a tenir una edad que pot provocar certa facilitat en lesionar-me...
Salut Senglars!

Ferna.

Anònim ha dit...

però si ets una xaval!!!
aqui fins que no tens 31 anys o més no ets ningú!!!