Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 2 de juny del 2009

Crònica partit Bàsquet TORRELLENCS – FORANIS.

(Com que veig que ningú ha fet la crònica del partit, amb el permís, o no, del president, la faig jo)

Tarda assolellada i calorosa, amb absència de vent. En definitiva molt bon dia per la pràctica del bàsquet.

Comença el partit amb un clar domini del equip Forani, amb jugador de renom com, Teo Parker, Jordi Navarro, Facu Nochioni, Juan Juan Ginobili, Ernesto Scola i Simón Duncan. En el primer quart les diferencies arriben fins als 16 punts a favor de l'equip Forani, fent un joc ràpid i dinàmic, amb jugades que ni el mateix Jordan firmaria. Però de mica en mica, els TORRELLENCS s'acosten al marcador perillosament i acabem el segon quart amb el marcador favorable al equip Forani per 48 a 42. Un marcador ajustat que ho deixa tot obert de cares al tercer i quart quart.

Comença el tercer quart, miraculosament, els TORRELLENCS, de la ma de jugadors ràpids com Lluís i Bep, combinats amb jugadors amb bon rebot com Xavi i Ferna, jugadors defensius com Pilla i Tomas, grans triplistes com Sens i Tomas Petit i tots ells dirigits per un gran base com Txiqui, donen un bany de jocs al equip Forani, posant-se per davant del marcador amb diferencies que arriben als 8 punts.

Faltes 3 minuts per acabar el partit i desprès d'un gran triple de Sens, l'equip TORRELLENCS guanya per 5 punts, 98 a 93.

L'equip Forani demana temps mort i canvia la tàctica radicalment, fent una defensa pressionant a tot el camp i amb grans transicions en atac. Fruit del canvi de tàctica, els Foranis es posen el davant en el marcador, 98 a 99, però en una jugada absurda i com només faltava 1 dècima de segons, els TORRELLENCS, provoquen una falta personal, que els hi dona l'oportunitat de tirar dos tirs lliures i poder guanyar el partit.

Els TORRELLENCS no poden amb la pressió i fallen els dos tirs lliures.

Resultat final i merescut: TORRELLENCS 98 FORANIS 99.

En definitiva, un gran partit d'una bona colla d'amics, que vam demostrar que això de jugar a bàsquet, …, no es lo seu.