Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 20 de setembre del 2009

SENGLARS 17 - SANT CUGAT-15

Els Senglars van aconseguir una ajustada victòria 17-15 contra el Sant Cugat en el seu primer partit d´aquesta pre-temporada. Un partit que va servir perquè els dos equips vagin agafan ritme per la temporada i disfrutèssin del rugby després d´un llarg estiu sense competició.
L´Equip Torroellenc va sortir ahir del camp amb molt bones sensacions... a més va ser un plaer jugar contra el Sant Cugat amb una conducta impacable i amb detalls de fairplay molt destacables.
Cal destacar també el debut de varis jugadors per l´equip senglar amb molt bona actuació: Albert,Cristian i Dan i la reaparició d´en Parker després de molt de temps.
El partit va acabar amb un magnífic tercer temps que fins i tot va ser aplaudit per els jugadors del Sant Cugat....felicitats a tothom.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Me alegro mucho por la victoria, felicitar a los debutantes, a Parker casi casi que con el tiempo que hacía que no jugaba, algo se le habrá olvidado por lo tanto cae en la categoría antes nombrada. Buen debut contra un rival difícil. Yo también jugué 20 minutos en la victoria de la pre intermedia de San Carlos contra Virreyes, me sentí muy a gusto, estoy realmente hecho una prostituta del rugby, donde se puede jugar me mando. aprovechando los días antes del carnicero. Enoooorme abrazo y aha Parker, la rata del rugby

Anònim ha dit...

Felicitats a tot pel partit. Ara només toca acabar de fer una bona pretemporada i començar amb bon peu els partits de lliga, que ja en tenim ganes.
Avui no puc anar a entreno, o sigui que no puc fer l’examen. Si algú pot apuntar-se les preguntes i passar-me-les, sense que s’he n’assabenti en Carles Blasco, així m’estalvio d’estudiar. (Convido a gerra de cervesa a can Carcan). JEJEJE!!!.
Fins dimecres.
Simón

Anònim ha dit...

Pot ser de cocacola light la gerra Simon? jajajajajaj.

Teocrates.

Anònim ha dit...

Cap problema Teo, si fa falta, una semal de cocacola light.
Per cert, com va anar l’examen?, vau aprovar tots?.
Fins dimecres.
Simón

Ramonet ha dit...

Today trainig in Torroella!!

Ok People!!??