Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 10 d’octubre del 2009

BUC"B"-34 TORROELLA-5

Els Senglars no han començat amb gaire bon peu la temporada i han perdut per un contundent 34-5 a la Foixarda davant el BUC"B".
A més el primer equip del BUC aquesta setmana descansava i el BUC"B" estava reforçat amb algun jugador del primer equip, fet que encara complicava més aconseguir alguna cosa positiva en aquesta jornada.
Això no és cap excusa perquè l´equip Torroellenc ha perdut per tres raons principals: Una falta evident de preparació física, moltes errades en placatge i actitud a vegades dificil de compendre i finalment haver provocat masses cops de càstig.
Un partit molt travat, sense continuitat i que espere´m en faci reaccionar per millorar de cara a la próxima setmana contra el Químics de Barcelona.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ànims ,que tot just s'ha començat!

Joan Reches

Anònim ha dit...

Felicitats a l´Albert i en David pel seu primer partit com a senglars.

Lluís.

Anònim ha dit...

Tranquils nois, només és el segon partit que heu fet en tota la temporada, amb un parell de partits ja estareu a tope!

Fugi

Gabriel ha dit...

Anims Senglars, a trevallar dur i tot arriven els objectius, bon partit devant del bUc i el seguent a lluitar mes; molts d'anims¡¡¡

Salutacions de Casero.

Unknown ha dit...

ánimo muchachada, yo creo que somos un equipo luchador , eso quiere decir que una derrota no nos va a hacer perder el rumbo, vamos bien encaminados,a no desesperar, hay que encontrar juego no resultados, una vez tengamos claro eso, el resto llega. un abrazo. Ernesto