Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 26 d’octubre del 2009

CEU 25 - TORROELLA-0

Els Senglars es van desplaçar Dissabte al camp del Club Esportiu Universitari, un històric de la Primera Divisió Catalana.
L´Equip de Barcelona, segurament candidat al títol de lliga aquesta temporada amb el permís del BUC i FC.Barcelona va guanyar per un clar 25 - 0 als de Torroella.
Els Senglars tot i perdre clarament com reflexa el marcador final, va fer un bon partit, tot i no crear gaire perill ofensiu l´equip es va defensar de valent contra el poderós físic del contrari, amb una delantera molt forta i experimentada i una linia de 3/4 millorada respecte la temporada passada.
El CEU no les tenia totes per aconseguir el punt bonus ofensiu que no va arribar fins a les acaballes del partit.
Tot i la derrota, els Senglars van marxar amb el cap ben alt i descansaran aquest pròxim cap de setmana amb bones sensacions.
Tot i normalment en la crònica no esmentem mai cap jugador en especial, aquest cap de setmana el 3/4 Juan Komanchi va demostrar ser el millor placador de l´equip amb diferència, també esmentar la gran ajuda d´en Carles Blasco, sens dubte un dels millors incorporacions al club aquest any.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord.

Bien Juan-Juan

Gràcies Carles

Txiki

Anònim ha dit...

Bon partit, llàstima de no poder fer una marca, tot i que vam estar apunt.
Petonets a tots i fins divendres.
Simón

Anònim ha dit...

Ajuda??? que fa en Blasco, comentaris, pots especificar mes els detalls, si us plau.
Ens faltan gent....

Voluntari de la Cruz Roja

Anònim ha dit...

No s´acaba d´entendre la teva pregunta, de totes maneres, ja hem dit moltes vegades que s´han de firmar els comentaris.

Lluís.

Anònim ha dit...

Tenim que seguir tots junts treballant cada dia mes per guanyar quan mes partits millor.

Seguim així i la classificació final serà "històrica".

Força Senglars.

Carles Blasco

Anònim ha dit...

Vull fel.licitar als Senglars pel bon partit que vàreu fer, amb una gran defensa. Cada cop és mes dificil guanyar-vos.

Salutacions

Leo
Entrenador del CEU

Gabriel ha dit...

Molt bones Senglars, us afegeixo un comentari del co-entrenador de la UB, el Villalante
.
.."nuestros jugadores torearon cuando se pusieron las pilas"...no vaig veure cap brau pel camp...si que vaig veure un equip - Els Senglars o Torroella - molt ben possat al camp, amb una defensa organitzada i molt presionant...davant la qual varem tenir que lluitar molt per aconseguir el punt de "bonus"...el que es va asolir a la darrera acció del partit...
De la mateixa manera que a la web del Torroella s'ens dona com uns del equips favorits per asolir el Campionat...crec que cal felicitar-los pel partit jugat el passat dissabte...i assenyalar que amb les virtuts demostrades i en el seu camp será molt díficil treure un resultat favorable...que no impossible si seguim en la línea de treball que fins ara portem...

Molt be Senglars malgrat la derrota no ho tenian molt clar, i el partit de tornada patiran, estic segur.

Salutacions de Casero

Jordi Villalante ha dit...

No cal que en Casero faci un " copiar / pegar " ... tant en Leo com a mi ens vareu semblar un equip força disciplinat, organitzat i agressiu...amb una gran dosi de compromís i sacrifici...especialment en tasques defensives... es el mateix que li vaig comentar en el Blasco tot felicitant-lo...i som molt conscients de lo dur que será el partit de tornada a casa vostra...per cert heu fet una bona incorporació amb en Carles Blasco...quin estil...

Anònim ha dit...

Gràcies Leo i Jordi per els vostres comentaris, amb només 5 anys d´història com té el Torroella i jugar de tu a tu contra un equip com el vostre és suficient per estar molt contents.
Pel que fa a la crònica del blog del Comandante Tomatito es nota que això "de torear" no es diu amb despreci sinó que sembla que en Villalante últimament escriu les cròniques depresa i córrens, una pena doncs desde Torroella sempre seguim les seves cròniques.

Ens veiem aviat.

Lluís.

Jordi Villalante ha dit...

Hola Lluis...fa temps que no escric cap mena de crónica, donat que des de la meva possició d'entrenador s'havia donat peu a debats inutils i malentesos...preferim parlar amb el grup a l'hora de l'entrenament i treballar sobre els aspectes a millorar...ara bé no tinc cap recança en fer públiques les meves opinions..i mes en casos com aquests en els que es tracta de reconeixer la feina ben feta d'altres...
Sobre les noticies publicades a "Comandante Tomatito" no tinc cap mena de responsabilitat...es mes crec que aquesta web no cerca fer analisis profons dels partits...mes aviat es una web social feta per un amic que te com objectiu cohessionar el grup...un "divertimento"...i ara deixó anar una pregunta: qui será aquest any l'equip referent del Rugby a terres gironines?...una dolenteria...

Anònim ha dit...

Ui!Em sembla que vas molt ràpid, el GEiEG sempre serà el favorit contra el Torroella,factor que està bé perquè ens deslliure de quansevol pressió.
Jo de moment em conformaria en que en el Derby d´aquest any hi hagués unes 500 persones com l´any passat, va ser espactacular, a veure si aquest any ho tornem aconseguir i es veu un bon partit.

Anònim ha dit...

M´he endescuidat de firmar!

Lluís.