Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 30 de novembre del 2009

TARRAGONA 3 - TORROELLA-17

Els Senglars van aconseguir una victòria molt treballada el Diummenge a Tarragona en un camp enfangat per les pluges caigudes durant tot el dia.
La clau de la victòria va ser el gran respecte que es tenia del Tarragona, equip que ocupa la última posició en la classificació aquest any. La mentalització de que s´hauria de lluitar més que mai i la bona actitut de tots els jugadors va tenir recompensa, quatre punts més que permeten seguir somiant en una gran temporada.
Felicitar als dos Quims, al de Rupià i al Químic, per el seu partit oficial amb els Senglars i donar les gràcies a l´Albert, que finalment no va poder participar, per acompanyar-nos demostrant que la unió i aquets jugadors fan els Senglars molt més grans.
Partit vàlid per la Copa 4 Barres amb un gran tercer temps per part del Tarragona, va donar gust jugar contra ells en un partit intens però net,com haurien de ser tots els partits de rugby...


Els Cadets i els Infantils van perdre contra el Sitges i Santboi respectivament millorant cada dia contra equips superiors, nois seguiu així!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats al pel-roig també, mare que el va parir 3 partits i ja ha marcat!
galeteixions

Anònim ha dit...

meci jaja
oriol

Anònim ha dit...

meci jaja
oriol