Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 22 de novembre del 2009

TORROELLA 20 - GÒTICS-19

Una vegada més, els Senglars i la seva afició han viscut un Diumenge increïble de rugby guanyant en un final d´infart per 20-19.
Els de Torroella han començat malament el partit, en el min.15 de la primera part havien rebut dos marques transformades en dos errades de placatge que posava el marcador 0-14.
Aquest resultat però no reflexava el que es vivia en el camp on la majoria de minuts els Senglars jugàven en camp contrari.
Fins els min.32 no ha arribat la primera marca senglar per mitjà del pilier Martin, el jugador que el dia anterior ens anunciava que deixa l´equip per problemes laborals i se´n torna a Alemanya en poc temps, una trista notícia per tots nosaltres.
Acabava la primera part 5-14 i l´equip es conjurava per repetir la remuntada que va aconseguir contra el Químics, va acabar guanyant un partit que perdia 5-21 a 15min. del final.
En el min.45 a sigut en Carles Pérez que aconseguia la segona marca després d´un moul que posava el marcador en 10-14.
Només 5 min. més tard en Ramón posava per davant als de Torroella 15-14.
El mateix Ramón en el min.63 tornava a marcar i aconseguia el punt bonus ofensiu 20-14.
Els Gòtics de Barcelona ha reaccionat fent la seva última marca en el min.73 que posava el marcador en 20-19. El xutador del Gòtics tenia el partit en el seu peu, si aconseguia la transformació, el Gòtics es posava per davant en el marcador però la pilota ha tocat el pal i no ha entrat...buf!
Els Senglars han aconseguit resistir els últims minuts i d´aquesta manera aconseguient una meritòria victòria contra un equip que personalment penso juga massa al limit del reglament, una pena doncs a Torroella pensem que aquest esport ja és prou dur i agressiu com perquè a sobre hàgim d´estar pendents d´alguns jugadors que es confonen i utilitzen la violència.
Bona actuació per l´àrbitre Marc Riera i gran tercer temps com sempre a Torroella.
Felicitats a tothom!

8 comentaris:

Gabriel ha dit...

Moltes Felicitats per la Victoria, endevant Senglars, ara a lluitar a Tarragona i no caure en el seu joc, que tingeu un bon viatge i no pasi factura per el tarragones.

M'al.legro de la vostra victoria, malgrat la violencia gratuita i l'impotencia dels mamuts, que ho he traduit els Senglars en assaigos on si realment on fa mes mal.
A seguir trevallant dur, Senglars, molts d'anims

Salutacions

Casero

Anònim ha dit...

IM_PRE_SIO_NAN_TE, estoy muy, pero muy contento, que gran faena están llevando a cabo, ganando partidos difíciles, que probablemente en otros momentos no se hubiera podido, estar mentalmente en el partido sin caer en lo anímico es un gran salto cualitativo, a seguir así, trabajando cada día para mejorar. Un gran abrazo para todos y Visca Els Senglars. Ernesto

Batman ha dit...

Moltes felicitats senglars, s'està demostrant un gran nivell de rugby a les terres Gironines. Bon preàmbul per el derbi que s'apropa. Molta sort i putegeu al mofetilla una mica a Tarragona. Batman.

Anònim ha dit...

nois hem vau alegrar la guàrdia!!,gràcies Mc Caw per enviarme el missatge amb el resultat,no m'ho esperava encara que tenia confiança de que guanyaríem ,Força Senglars!!!!!

Joan Reches

Anònim ha dit...

A més, recuperem en Pelli i Tomàs...collonut!

Lluís.

finger ha dit...

Felicitats cracks!
Malauradament, jo trigaré una miqueta més que aquest parell d'incombustibles!!!!
Marc

finger ha dit...

Felicitats cracks!
Malauradament, jo trigaré una miqueta més que aquest parell d'incombustibles!!!!
Marc

Olly ha dit...

bona feina nois... felicitats