Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 17 de gener del 2010

TORROELLA-5 BUC"B"-19

Els Senglars han perdut avui contra el BUC "B" de Barcelona per 5-19.
Un partit igualat i jugat de tu a tu contra un rival directe, els cops de càstig en contra per un arbitaratge al nostre entendre portat massa al límit del reglament han marcat la diferència del partit, tot i que els Barcelonins han guanyat merescudament fent valer la seva major experiència.
Els dos equips només han aconseguit arribar una vegada a la zona de marca contrària però quatre cops de càstigs transformats a favor dels barcelonins han desequilibrat el marcador.
Gran fair-play per part dels dos equips i gran tercer temps també com sempre al Senglar´s rugby Stadium.
Els Senglars es desplacen el próxim Dissabte a Barcelona per jugar contra el Químics.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per poder gaudir d'una diada quasi genial, a on he vist un bon partit jugat, en bones jugades, bon esperit, i tot jugat a la ma, res de patejar a pals, jugant a la ma desde la propia zona d'assaig per sortir d'alla. Molt be. Llastima de no haber guanyat. El tercer temps, impresionant, on els valors de companyerisme s'ajunta alla a la barraca, molt be tot.
Lo unic, malgrat indirectament m'afecti, l'arbitratge un dels mes fluixos en anys que he vist sols el detall del entrenador fent de linier i diriguin a els seus jugadors ja ho resumeix tot.
Be, dons moltes gracies per gaudir en vosaltres aquest diumengue en tots vosaltres, tindre de tornar mes els proxims partits.

Salutacions de Casero.

Pelli ha dit...

Casero: moltes gràcies per haver vingut al partit i deixar el teu comentari a la web.
De totes maneres caldria remarcar i fecilitar al BUC per la seva victòria. També cal remarcar la seva deportivitat que fa que partits com aquest, malgrat la derrota, valguin la pena jugar-los.

Per altre banda, afegiria un comentari respecte l'actuació de l'arbitre: crec que la seva intenció és bona tot i que massa estricte, és a dir, per tal d'aplicar el reglament al 100% provoca que el joc es pari massa. Des del meu punt de vista, si en el partit hi ha fair play l'arbitre ha de mirar de ser més flexible.
De totes maneres, aquesta mena d'arbitratge en partits embulicats potser seria millor per tal de tallar el joc brut.

MArc.