Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 21 de febrer del 2010

CORNELLÀ 0 - TORROELLA- 26

Els Senglars s´han desplaçat a Cornellà de Llobregat en un matí molt fred per jugar un partit molt important per poder fer un pas més cap a la permenència en la màxima divisió de rugby de Catalunya.
Al davant el Cornellà, un equip que ho està passant malament aquesta temporada i que necessitava els punts per poder salvar la categoria.
Les baixes d´en Txiki i en Químic, els dos mitjos mele naturals de l´equip, obrien el debat a dins els sis cotxes que es dirigien cap a Cornellà, qui seria l´escollit en una posició tan important?
Després de dubtar molt entre en Quim,Òscar,Facu,Pelli i Carles finalment aquest últim ha sigut l´escollit per la seva experiència, perquè hi va jugar durant una bona etapa anterior i sobretot perquè coneix perfectament les jugades i els moviments de la davantera senglar.
El partit ha començat malament i els primers 25 min han sigut de domini local, els senglars no conseguien sortir del seu camp encara que s´han defensat perfectament.
La 3/4 senglar no conseguia traspasar en cap moment la linia d´avantatge, algunes vegades per una mala elecció en els tacs en un camp enfangat i relliscós.
Els Senglars però han anat corretgint les errades que estàven cometent i han pogut començar a dominar el partit aconseguint una marca sicològica en l´últim minut de la primera part, 0-7.
La segona part ha sigut dominada per els de Torroella en quasi tot moment, amb una bona actitut i amb millors eleccions en el joc.
Tot i que els del Llobregat han lluitat i han posat les coses molt difícils s´han aconseguit tres marques més aconseguint així el punt extra ofensiu.
Lamentar la lesió d´en Jordi Casas per un fort cop a les costelles, espere´m no sigui res.
Destacar i agraïr el magnífic tercer temps que ens han ofert els amics de Cornellà amb una Paella boníssima i també la visita d´en Juan Juan i l´Irene, necessitem que segueixin treballant,cada dia pensem en ells.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt senglaaars!!
Joan Reches

Anònim ha dit...

Felicitats nois, i ànims Juan!

Anònim ha dit...

Felicitaciones a todos los jugadores , los que estaban dentro del campo y los que estuvieron fuera del campo, todavia repito la paella , jajaja.
Facu

Anònim ha dit...

Com està el Jordi de les costelles???

Carles Blasco

Anònim ha dit...

Ahir el vaig trucar. Millor, per sort només és el cop. Calmants, una mica de repós i a tornar-hi!!!!

Txiki

Anònim ha dit...

Donç tots a recuperar a tope que el gotics no serà facil de guanyar........PERO HO FAREM.

carles blasco

Anònim ha dit...

i en david Gordo?, semblava que tenia una mica de trencament a la cuixa...
Quim

Anònim ha dit...

Tranquils, segons la doctora que me va atendre a urgencies es una microrotura. Espero que per a la setmana que be comenci a correr una miqueta.
Merci per preguntar quim.
Ens veiem la setmana que be nois!