Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 7 de febrer del 2010

ELS SENGLARS 17 - CEU BARCELONA 17

Emocionant partit el que s´ha viscut aquest matí al Senglar´s rugby Stadium amb una entrada de gent més que acceptable, aprofitem per agraïr a la nostre afició el seu suport incondicional.
Els Senglars han aconseguit empatar 17-17 contra el lider de la catagoria que fins el moment havia guanyat tots els partits, d´aquesta manera els de Torroella sumen dos punts més que acosten una mica més la permenència a la primera catalana.
Els Senglars han tingut un inici espectacular i en el minut 10 ja guanyàven 14-0 amb dues marques transformades per part de l´apertura Jaume i el segon centro Abdul.
El CEU però de seguida ha retallat distàncies en el min.18 posant el marcador 14-5.
Poc després els senglars perdien per lesió al seu capità i mig mele Txiki, espere´m no sigui important.
El començament de la segona part ha sigut dominat per els Barcelonins segurament per falta de placatge i aconseguien fer dues marques seguides en els min.41 i 55 i es posàven per davant en el marcador 14-17.
Els Senglars però han tornat a la feina i amb força ambició i actitud han aconseguit jugar de tu a tu contra fins aleshores invicte lider de la categoria.
A sigut en el min.65 quan en Jaume feia passar un drop entre pals i els senglars igualàven el partit 17-17.
El CEU que en l´últim tram del partit ha apretat de valent per endur-se la victòria no ha pogut amb la resistència dels Senglars.
Gran partit de tots els jugadors i gran empenta de l´afició senglar.
Avui entre l´afició em pogut disfrutar de la companyia d´en Juan Juan Komanchi, que millora molt lentament però millora, fa poques setmanes era impensable estigués entre nosaltres, li dediquem aquest empat i li enviem tota la força i energia perquè segueixi treballant.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots per el gran partit que hem pogut gaudir el dia d'avui.

Si continuem així tenim que contar els partits per victòries.


AHHHHHH i a aquell que va predir que el partit seria aburrit......noi deixa això i dedicat a un altre cosa.

FORÇA SENGLARS.

Carles Blasco

Anònim ha dit...

BUen DIa Para JUgar Al rugby hoy,mucho sol pero con un poco de viento al principio, hoy senti que eramos un equipo en todos los sentidos,felicitaciones a todos los jugadores porque todos ha puesto su grano de arena, ya sea en el campo o bien en la grada, como dice la cronica, Destacar la presencia de nuestro amigo y querido JUan y su mama Irene, gracias por haber venido y espero que hallan disfrutado del parido y el paseo.
y saber que si queremos PODEMOS; en todo los sentidos.(Querer es poder).
Facu( si, ya se, el pesado Argentino que habla mucho).

Anònim ha dit...

Felicitats a tots,
amb un dia com avui les hòsties no fan cap mal.....
Bep

Anònim ha dit...

Molt be Nois, com sempre,només dirles quin plaer rebra noticies com aquestas, descontat que no em refereixo a la lesió den Txiqui, endavant Senglars, sempre endavant, desde Argentina faix força amb vosaltres, 1,2,3. Ernesto

Anònim ha dit...

Bep, doncs a mi, les ósties amb fan molt mal!!
però 2 puntets més!

Anònim ha dit...

La veritat es que molt bé tios.He disfrutat molt tot i que no em queden ungles. felicitats a tots.Anims els lesionats(Txiki millor unes fregues a l´ingle que no al colze).

Pèsol.

Anònim ha dit...

Fantastic partit i fantàstica actitud ! un plaer venir al camp a patir , disfrutar i deixar-me la veu!!

Joan Reches (fondo sur)

Pelli ha dit...

perdó abans no he firmat.

Jordi Villalante ha dit...

Volem agrair-vos el tracte que varem rebre...el millor tercer temps del rugby català...felicitar-vos per l'afició, recolzant a l'equip en tot moment i amb un tracte mes que correcte amb l'arbitre i amb nosaltres...i en quant al joc cada día que passa crec que feu les coses millor...qualsevol dels dos equips podria haver-se emportat la victoria...un partit gens avorrit...força disputat...i amb un arbitratge gairebé perfecte...una gran matinal de rugby...Molta sort...

Anònim ha dit...

Molt bé nois, us puc assegurar que des de la grada s'ha vibrat com mai, des del més petit fins al més entès.Se m'ha posat la pell de gallina de veure la meva familia aixecant-se cridant. aquests partits creen afició. endavant senlars.
Quim

Anònim ha dit...

Gràcies per les teves paraules Jordi, la veritat va ser un gran partit, molt net i molt intens com haurien de ser tots.
Un plaer haver jugat contra vosaltres i espero que dinéssiu bé a Can Carcan.

Lluís.

Anònim ha dit...

Felicitats Senglars! El partit va ser dels que no s'oblidaran mai!

Salut a tots!

Ferna.

Anònim ha dit...

felicitaciones!!!!
muy buen partido, muy emocionante, donde vi una entrega total.
he difrutado mucho en un maravilloso dia, saludos a todos y gracias.
juan juan