Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 20 de març del 2010

GEIEG-27 TORROELLA-17

Els Senglars han jugat el sempre emocionant derby Gironí, en una tarda plàcida i una bona entrada en el camp de Palau.
Els dos equips sempre extra-motivitats per el que representa jugar un derby de la màxima categoria de Catalunya en la comarca gironina.
Un partit molt igualat on mai cap equip s´ha cregut guanyador fins el final.
La primera part ha quedat de costat dels de Torroella per 10-12,una marca d´en Lluís en un magnífic moul de la davantera senglar i una marca de Ramón en una també molt bona jugada assajada de touche. Els senglars veien possible la victòria si aconseguien seguir en la mateixa tònica. Tot i l´igualtat els Senglars han patit molt en les meles però els de girona patien molt també en els mouls senglars.
La clau del partit ha sigut en els 10 primers minuts on els de girona han sortit enxufats i els de torroella no han sabut defensar bé dues jugades molt ràpides de la 3/4 gironina.
En Ramón ha tornat fer marca en una altre jugada de davantera aconseguint apropar una mica més els senglars en el marcador.
Els de Torroella han lluitat en tot moment per aconseguir algun punt bonus però no ha estat possible, una llàstima perquè els senglars mereixien treure alguna cosa positiva del partit.
Gran fair-play entre els dos equips amics que´ls uneix una gran amistat disfrutant un bon tercer temps de brasa.
Bones sensacions dels senglars per afrontar l´importantíssim partit d´aquest próxim diumenge contra el Tarragona al senglar´s rugby stadium, en aquest partit si que els senglars no poden fallar i necessiten a tots els seus jugadors disponibles per poder-lo afrontar.