Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 8 de març del 2010

GÒTICS 15 - TORROELLA-7

Els Senglars es van desplaçar a l´històric camp de la Foxarda per disputar l´important partit contra el Gòtics de Barcelona.
Un matí ideal per jugar a rugby on els dos equips sabien que no es poden despistar sinó volen entrar en zona de descens.
L´Inici del matx començava malament per els de Torroella que en pocs minuts rebien un marca en una jugada de la seva linia de la linia de 3/4, jugada clàssica que arriba fins el seu ala i planta la pilota al costat del banderí.
Els Senglars no van poder agafar el domini del partit en cap moment, en un joc bastant descontrolat, xutant moltes vegades quan no feia falta i amb poca ambició per guanyar el partit.
En un jugada a finals de primera part però, els Senglars per mitjà d´en Ramón i amb una bona jugada de davantera igualava el partit.
La segona part va ser molt semblant a la primera, amb molts nervis i impresicions per part dels dos equips, el Gòtics transformava un cop de càstig i es posava per davant al marcador.
El gòtics creava una mica més de perill i jugava més en camp contrari.
Incomprensiblement, en una mele a 5m, els Gòtics va tirar enradera la mele senglar fins a fer marca,aquestes coses no poden passar.
Els de Torroella van buscar el punt bonus defensiu sense aconseguir-ho...amb una mica de mala sort doncs van tenir dos bones oportunitats per aconseguir-ho, primer en un cop de càstig que no va ser transformat i després en una bona jugada on l´ala Albert fa una bona escapada, la pilota arriba fins a en Tomàs que després de córrer molts metres és placat a pocs metres de la linia d´assaig.
El marcador quedaria finalment en 15-7 i per un punt no es consegueix el bonus defensiu.
Els Senglars van cometre l´error de no creure que podien guanyar aquest partit faltant una mica d´ambició i ganes a tot l´equip en general.
Espere´m fer un millor partit contra el Tarragona aquest Diumenge al senglar´s rugby Stadium.
Destacar el joc net i el fair-play entre el Gòtics i els Senglars durant tot el partit.

1 comentari:

Unknown ha dit...

un tropezón no es caída. Animo para el partido contra Tarragona, que se está logrando una muy buena campaña. Visca Els Senglars y salut y rugby