Patrocinador oficial Sènior

dijous, 22 d’abril del 2010

Comunicat urgent!

Comunicat urgent pels valents senglars que es queden a Catalunya!

Aquest mati un grup d'infames renegats Senglars han marxat cap a Euskadi moguts per les ganes de festa i rugby... Pobres infeliços!

Companys! ens toca a nosaltres, els valents que ens hem quedat, defençar l'honor dels Senglars a casa nostre!

Per tant, us convoquem a tots a que vingueu el dissabte a les 19:30h a la base "nafent" per tal de rememorar velles batalles i fer unes "cerveses tàctiques" per demostrar a tothom que no tots els Senglars són fora de Torroella!!

 

Resistència Senglars

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Cobards, quin defençara al poble?, visca la resistencia.

Anònim ha dit...

Jo hi serè, tot sigui per la resistència!!!!!

Txiki

Anònim ha dit...

Està molt be fer pinya! però aquestes cervesetes us entraran molt millor si primer, a les 17:30h us deixeu caure pel camp de rugby del GEIEG on es jugarà la 1a semifinal de la Copa de la Reina que enfrotarà el GEIEG i l'INEFC Bcn. Tenim moltes baixes i necessitem la vostra energia animant al rugby femení!!
1petó!

Ona.

Unknown ha dit...

Txiqui???????? No es posible, no has ido a Euskadi? que ha pasado? cataclismo?, a ya se no querías dejar solo al pueblo en Sant Jordi.

Anònim ha dit...

Jo tb hi sere!
Xavi disponible!

Angi, Martí, Bep ha dit...

Miraré de venir a la línia de defensa de Torroella, però també em toca resistir al front de Centelles, on diumenge tenim una batalla molt important. Convocaré una assamblea entre els membres del meu clan per decidir la nosatra sort i veure si la partença cap a les muntanyes serà dissabte a l'hora baixa o la matinada següent.....Si no acudeixo a la crida, resistiu! Amb totes les vostres forces aguanteu alta la bandera!

Anònim ha dit...

Stas llampat Bep. Bonissim....

Jo avui al matí he pogut reclutar un amic pel roig de les contrades de Torroella. M'ha dit que faria el possible per a poder venir!!!!

Txiki