Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 18 d’abril del 2010

LLEIDA 25 - TORROELLA-7

Els Senglars es van despedir Dissabte de la temporada amb una derrota contundent contra el Lleida, 25-7.
L´Expedició senglar composta aquesta cop i per primera vegada aquesta temporada per només 19 efectius començava el dia malament sortint 40 min. més tard de l´hora pactada i sense poder tenir temps pràcticament per dinar.
El partit començava i els senglars no aconseguien entrar en el partit, tot i intentar-ho no van poder fer en cap moment el seu joc habitual.
Les coses encara es complicaven més quan en el principi del partit es lesiona en Ramón, un dels nostres piliers.
En defensa els de Torroella van saber acumular força gent en tota l´amplada del camp del Lleida però no va servir de res per falta de contudència en els placatges.
En atac les poques jugades dels Senglars eren tallades per falta de recolzaments i els Lleidetans van defensar magníficament els sempre perillosos mouls senglars.
Els de Lleida extra-motivats per l´importància d´aconseguir la victòria va fer un gran partit entrant amb molta força amb la davantera i amb un parell de jugadors molt ràpids i defícils de parar en la linia de 3/4.
Les coses encara es complicaven més i el nostre arrier, Marc Pellicer, un dels millors jugadors senglars aquesta segona volta es lesiona i també ha de ser subtituit.
Tot i la conjura dels senglars per afrontar el partit amb la màxima serietat sobretot perquè hi havien tercers equips implicats en el descens, no ha estat suficient per superar un Lleida que aconsegueix guanyar els de Torroella per primer cop en cinc temporades i també salva la categoria en l´últim moment.
Felicitar al Lleida per la victòria i sentim no haver pogut ajudar al químics a evitar la 8ºposició.
Agraïr l´espectacular tercer temps que ens ha ofert el Lleida, increïble de veritat...primers plats, carn a la brassa i sortit de postres sorprenent.
Tercer temps difícil de superar...moltes gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta clar que els que esteu lluny de Barcelona teniu un desventage pels desplaçaments i un ventatge a l'hora de rebre els visitants i més, si com l'INEF, disposeu 100% del camp i podeu possar l'horari que vulgueu. I amb això crec que va jugar Lleida per guanyar-vos més facil del que tocava.
Moltes felicitats per la gran temporada que heu fet, de veritat felicitats a tots !
Poli Bueno (QER)

Unknown ha dit...

Primer de tot, felicitats per la temporada a tota la massa social dels Senglars. Sou un gran club!!!

Desprès, Poli Bueno contestar-li que l'equip de Lleida no té a la seva disposició el camp de rugby de Inefc Lleida. L'equip de rugby és una secció del club. Per tant el camp no és d'ús exclussiu de l'equip de rugby.

Aclarit això, FELICITATS de nou als SENGLARS!!!

Antonio, jugador del LLEIDA

Anònim ha dit...

Moltes Gràcies a tots dos, ens ha salvat fer una gran primera volta..
Felicitar al Lleida per la victòria i la permenència. Espere´m també que guanyi el CEU i poder jugar contra el Químics la propera temporada, seria fantàstic.

Lluís.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per la gran temporada que heu fet!!

A nosaltres ens queda desitjar-li una bona promoció al CEU per veure-ns les cares la temporada vinent.

Tant de bo sigui així!!!

Ferran (QER)