Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 11 d’abril del 2010

TORROELLA-29 FC.BARCELONA"B"-8

Avui Diumenge dia 11 d´Abril els Senglars es despedien de la seva afició jugant el seu últim partit oficial al Senglar´s rugby Stadium contra el FC.Barcelona "B", segon classificat que lluita per jugar la promoció a primera Nacinal.
Els de Torroella molt motivats tot i estar matemàticament salvats han jugat un bon partit, dominant amb una gran defensa en totes les linies del camp i sense deixar que en cap moment els barcelonins poguéssin arribar a crear perill en cap moment. La davantera senglar ha fet un bon treball dominant en claretat les meles i sense tenir problemes en les touches, fantàstics mouls senglars avançant amb contundència. La linia senglar ha fet també una gran feina pressionant, sense errades en el placatge i guanyant metres en moltes ocasions.
Les marques d´avui han sigut aconseguides per en Ramón,Martin,Xuse,Martí i Químic.
Un dia emotiu per moltes raons: Últim partit d´en Martin que després de sis anys al Club ens deixa per tornar al seu país, un magnífic pilar que segur trobarem a faltar, desitgem lo millor per ell i li donanem les gràcies per ser fundador i jugador d´aquest equip.
Donar les gràcies també a tots els nostres amics i familiars que ens recolzen cada partit i fan que el Senglar´s rugby stadium sigui un dels camps amb més ambient de rugby a Catalunya.
Agraïr també a la nostre escola, als nostres nois, per la seva ajuda cada partit a casa i felicitar-los per la seva gran temporada.
La jornada no podia acabar millor amb un gran dinar al Mas Fuster, amb gran ambient de Club. Gràcies a en Bep,Martí i Angi per poder gaudir d´aquest magnífic lloc i a tots els que han fet possible la diada d´avui.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt be nanos, felicitacions per la feina y per la festa, que estic segur, ha estat de puta mare.
Martin, amic, una abraçada forte desde argentina, segurament, mes aviat que tard ens trobarem jugan un últim partidet amb els senglars, que com una de las gran veritats del sentit comú, el últim mai es el últim, como las birres. Salut Companys.

argentineta ha dit...

Moltes Felicitats Campions!!! Empleneu l'Estadi, perquè us ho mereixeu!! I porteu un any demostran-t'ho!!
Molta sort Martin i fins aviat, pq un dia o altre tots els anglesos, argentins, alemans ... desperdigats es trobaran de nou al Senglar's rugby Stadium! Segur
:-D !!