Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 11 de maig del 2010

II Araba Rugby Cup (8 i 9 de Maig 2010)

Torneig amistós dedicat al rugby base organitzat pel Club de rugby Vitoria-Gasteiz.
L'aventura comença a Torroella a les 7 del mati del divendres per agafar el bus. A les 8 es recull els companys de Girona per acabar a Vitoria.
S'arriba a Vitoria sobre l'hora prevista i després de situar-se al col·legi Ángel Ganivet es va fer un 'curset' accelerat de curling que pels comentaris generals fou diferent i divertit.
El torneig es va celebrar a la ciutat deportiva del Baskonia-kirol kirta, al costat del Buesa Arena (una zona deportiva, gran i verda un xic millor que les d'aquí!).
Van partipar un total de 16 Clubs de llocs disparts com Madrid, Santander, França, Euskadi i Catalunya.
15 equips Infantils, 11 d'Alevins i 7 Benjamins/Prebanjamins.
L'Expedició formada per un total de 36 jugadors i 11 adults començar el torneig dissabte a les 10 del matí amb un temps inmillorable.
Els nostres equips van començar bastant adormits tot i que a mesura que avançava la jornada es van anar posant les piles plantat cara a equips físicament molt potent. Sobretot els Alevins van haver de treballar de valent per suplir potencial físic dels rivals, i tot i així no es van arronsar en cap moment (fantàstic!).
Els Infantil va costar arrencar-los el nervi, però quan van perdre la por van fer partits d'intensitat, ritme i continuïtat molt bons.
Dissabte tarda crec que tots recordaran les 2 hores a la pista de gel patinant (i veure patinar un jersei blau bastant cenyit ... ! ), llavors un passeig per centre de Vitoria-Gasteiz on alguns van aixecar blocs de 1500 kg .
Diumenge el dia no va ser assoleiat i va ploure en diverses ocasions tot i que suau, mentre que la tònica del torneig va ser similar a la del dissabte però majoritàriament va regnar la igualtat sobre el terreny de joc la qual cosa feia més interessants els partits.
Acabat el torneig l'entrega de premis, dinar (ràpid) i viatge de tornada (als 15 minuts a l'autobus i pràcticament només quedava despert el conductor).
Els jugadors van arribar a Torroella visiblement cansats però contents (segur que la nit de diumenge a dilluns van dormir a la primera, vaja com a Vitoria !! )

Moltes Gràcies a tots els integrants de l'expedició (jugadors, entrenadors, acompanyants) crec que podem dir que vam disfrutar d'un molt bon cap de setmana de rugby.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que guay, aconseguir que els noestres nois ja hagin anat de Gira és una fita importantissima.

Exel·lent temporada, i despedida.

Felicitats a tots els nens i la nostra reina, als entrenadors i entrenadora i a tothom qui ha fet possible aquest any de l'escola.

Txiki

Unknown ha dit...

Felicidades chicos, esto que han vivido, es de lejos lo mejor del rugby, la camaradería que se logra es indestructible, lo dice alguien que a pesar de los miles de kms de por medio, se siente un senglar cada hora del día. un abrazo grande Nois.

Anònim ha dit...

Va ser una experiencia inolvidable. Esperem que l'any que ve es repeteixi

Dídac