Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 2 de maig del 2010

POBLE NOU ENGINYERS 37 - TORROELLA-7 ( PARTIT 4 BARRES )

Els Senglars han jugat avui un partit de la "Copa 4 Barres" contra el Poble Nou Enginyers.
Un dia complicat, l´equip té molts lesionats, molts casaments, resaca post-Euskadi i compromisos varis que han fet que només 15 ben parits es presentéssin a la Teixonera per fer-ho lo millor possible.
Un partit on els Senglars tot i perdre per molts punts ha donat la cara i fins i tot ha arribat a dominar el partit en alguns moments.
La falta de ràpidesa en la recolocació defensiva per cobrir tota l´amplada del camp de TOTS els jugadors senglars ha provocat espais en les ales que ha aprofitat bé la 3/4 dels enginyers jugant amb fluidesa després de les segones fases.
Els Senglars però ha fet una bona actuació i fins i tot ha aconseguit jugar molt de temps en camp contrari realitzant algunes bones jugades.
En Martí a fet l´assaig de l´honor a les acaballes del partit jugant ràpid després d´un cop de càstig a favor, en Xavi ha transformat el xut a pals.
Gran Tercer tamps dels Enginyers, amb carn a la brasa i molta cervesa, digne d´un partit de la Copa 4 Barres.
Donar les gràcies a tots els jugadors han jugat en un dia difícil i en especial a en Carles Blasco que també ha volgut participar per reforçar l´equip.