Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 15 de maig del 2010

Torneig dels Minis a Bages ( al passat 8 de Maig )

Interessant torneig per els més petits, el que es va viure el passat dissabte, a Bages, a la regió del Llenguadoc-Rosselló.

Gràcies a la iniciativa de Jordi Mis, es va muntar una expedició de valentes i valents de només 6 anys, per jugar 6 partidets contra les bases del rugby francès al torneig Pierre Auvergne. Per part del GEiEG van assistir la Laia, la Janna, l'Arnau, l'Enric, en Guillem i en Tomàs, i per part dels Senglars, en Martí.

Els equips rivals eren ASVU, USAP,  ALBERES RC, AS VAUREENNE, RC BRIGNOLAIS, RC ASPRES, AS DEL BERCOL, ESC BAC, FOYER LAIQUE HT VERNET.

Amb una mica de retràs van arribar el gironins i a les deu del matí, sense temps de mirar com anaven altres partits o de fer una mica d'entrenament, els nostres minyons van fer tres partits seguits. Una pausa, una mica de menjar, i a jugar. Tot i que el resultat és el de menys, cal destacar que en l'últim partit s'aconseguí una victòria amb tres marques, per la qual cosa estàvem molt contents.

Finalment, després de rebre una medalla cadascun i una copa, tots els membres de l'expedició, amb mares, pares, germans i germanes, varem dinar plegats a l'ombra d'una pineda.

Experiència fantàstica. Cal destacar el bon ambient i amb enveja, la quantitat de gent que va assistir als nombrosos partits que es van fer de totes les categories inferiors. Rugby 100% que esperem que es pugui repetir aviat.


Quim